Samsung s3653w Corby Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3653w Corby Hakkında
4 Gün Telefon u Aldım ve bi kaç sorun var aslında sorun değil bilmediğim bi kaç şeyi öğrenmek istiyorum
Maxicep.com - Samsung s3653w Corby Hakkında Yardım Lazım
1.gelen kutusu ve ya yeni mesaj widget ları yok (bi video da telde görmüştüm)
2.telpa nın sitesinde yazılım olarak kies 1.5 gösteriyo google da aradığımda ise Samsung PC Studio 323 IG2 sürümünü gösteriyo 2 sinide denedim ama telefon u bağlayamadım programın linkini verirseniz sevinirim.
3. 3lü duvar kağıdını ayarlarken tam boy olarak ayarlanabilirmi (manual olarak ayalıyoruz)
4. mesaj yazarken telefon biraz yavas çözümü varmı ve ya herkesde mi öyle
5.telefon arada bir kitleniyor hiç bi tuş işlemiyo sebebi nedir ?

arkadaşlar açtığım 3. konu hiç bi cevap gelmedi yardımcı olun bi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bide video atıyorum desteklediği uzantılarda uzantı desteklenmiyo diyo uzantısı ne olmala videoların

maleseff

maleseff

Üye
arkadaslar samsung gt-s3653w corby kullanıyorum.internet üzerinden video oynatabilirmiyim.bide uyumlu messenger programı bulamıyorum.lütfen yardımcı olun

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
arkadaslar samsung gt-s3653w corby kullanıyorum.internet üzerinden video oynatabilirmiyim.bide uyumlu messenger programı bulamıyorum.lütfen yardımcı olun

içinde zaten İNSTANT MESSENGER die bir program var ordan msn e bağlanabiliyosun video oynatabilmek için sitede konular var ordan bulabilirsin .

kaan67800

kaan67800

Üye
Arkadaşlar msn istiyorsanız ebuddy messenger öneririm ayrıca youtube cezası kaldırıldığı için youtube widget ına (simgesine) tıklayarak oradan video izleyebilirsiniz ama wifi'dan girin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...