Samsung corby s3653 İnternet Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

yusufegemen

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby s3653 İnternet Sorunu
Merhabalar..

10 gün önce aldığım s3653 telefonum ile ne yaptıysam bir türlü internet sorununu gideremedim. Menüde İnternet simgesine tıklayıp bi sayfaya girerken sayfa açılmadan ''Beklenmeyen hata'' geliyor...Masaüstündeki facebook simgesine tıklayıp kullanıcı adı ve şifremi girip oturum aç a tıklayınca ise ''network bağlantı hatası'' geliyor..Avea, Turkcell, Vodafone.. bütün hatlarda denedim ama her hatta aynı hatayla karşılaşıyorum. Arkadaşlar bilen biri varsa lütfen yardım etsin bu telefonu aldığıma pişman olmadan bu hatayı çözmem lazım..Şimdiden teşekkürler

deshel123123

Üye
Ya lütfen bir çözüm.Yeni aldığım samsung corby s3653 internet sorunu yaşıyorum.Network hatası lütfen bir çözüm önerisi..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Büyük ihtimalle cihazınızın ipsi yok araştırın

deshel123123

Üye
ya vodafone.com.tr adresine falan baktım ama yapamadım.100 kontör yükledim telefona, samsung corby s3653 içinde ebuddy , facebook youtube gibi aplikasyonlar mevcut.Ama bir türlü şu internet ayarlarını yapamadım.Lütfen benim için bir araştırp öğrenin kafayı yiyecem yoksa.Ayrıca opera mini de var .Ama ip dns falan istiyor bende bilmiorum.ACİLL YARDIM..

Üst Alt