Samsung corby s3653 240x320 duvar kağıtları

Sponsorlu Bağlantılar

orhan04

Üye
arkadaşlar corby temaları 3 lü oluyor bildiğiniz site varsa bulabiliceğimiz 3 lü duvar kağıtları veya tema paylaşın bizimle lütfen :ağlarım:

MFRT_23

Üye
tsklerrrrrrr

james95

Üye
100 den sonrsı yok
:hmmm

_iceboy_

_iceboy_

Üye
corby için tema yok kadeşler ;D

ugur_18__

Üye
tşkler

arj

Üye
yha süprsiniz siz çoq gsl oldu tha tam uydu özellkle jokerrrrv :ehe:kop::d::naughty::oke::sarıl::aha::nono::bye2:

lewoniq

Üye
online olan varmı arkadaşlar

ozn50

Üye
arakadaşlar bakın şimdi ilk resim koydunuz ya diğer yer siyah oluyo o yere getirin siyah yere sonra başka resimduvar kadığı yapın o siyah yerde oluyo sonra diğer siyah yeri ypın öle o da olacaktır 3 tane oluyo ozaman bi teşekür yeter

gizir94

Üye
ta 3lü temaaaaaaa lütfeeennnn :ağlarım:

melllike

Üye
tşk

geveze_0256

Üye
arkadaşlar corbynin kötü bir özelliği var oda şu resimler tekli olmuyor birleştiremiosun nasıL yapabilirim paintte birleştirirsem nasıl telefona atıcam direk mi atıcam bide eğer ben 3Lü trema bulursam direk telefona atsam olur mu başka bişey yapmaya gerek var mı arkadaşlar bi yardımcı olsanız şimdiden teşekkürler...

azrail244

Üye
ben bu samsung s3653 corby teması bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

lütfen bilen varsa yardımcı olsun

umittozlu

umittozlu

Üye
paint te duvar kağıdını 3 lü yapmaya uğraşmayın...telefonunuzun masaüstündeki resme gelin sonra ayarlar menüsünden ekran sekmesinin altında duvar kağıdı yazar ordan değiştirin istediğiniz duvarkağıdını bu şekilde değiştirebilirsiniz...unutmayın telefonun masaüstünde hangi duvar kağıdına gelirseniz ayarlardan yaptığınız deişiklik o duvar kağıdını değiştirir...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca arkadaşlar samsung telefonların windows tabanlı olanları hariç (omnia vs..) hiç bir telefonu tema desteklemiyor..boşuna sitelerde dolaşmayın...

AnkaBaLa

Üye
Bi sıkıntım var arkadaslar nolur yardımcı olun =(((
bende Corby S3653 var hiç bir şekilde nete bağlanamıyorum hatta 0.facebooka bile nolur aydınlatın beni şimdiden çok tşkler...

ertuglord

Üye
bu sitede bir sürü 3 lü duvar kağıdı war (corby&genoa)

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

ekiosi35

Üye
sssssssssssssssssssss

snart

Üye
teşekkürler

Üst Alt