Samsung Corby Pro hoparlor ve mıkrofon ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

lazrail_volkan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Corby Pro hoparlor ve mıkrofon ses problemi
telefonum corby pro bendede ses sorunu var aradıgım kısıye sesım gıtmıyor onunda sesıde bana gelmıyor muzıkcalar acıyorum ses cıkmıyor telefonu alalı 1 ay olmadı 3-4 gundur bole bı sorun var ama hoparlorlerle sorun yok cunku *#0*# baktıgımda ses gelıyor lutfen cok acıl yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler sımdıden...

swordandstone

Üye
aynı sorun bende de olmaya başladı 2 gündür. sürekli değil ama aralıklarla oluyor.

mesela telefon durduk yere ışığını yakıyor, sanki bir tuşa basmışım gibi, o anda ses gidiyor. o sırada ne arayanın sesi bana geliyor, ne aradığım zaman telefon çalma sesini duyuyorum, ne benim sesim karşıya gidiyor, ne de telefondan bir ses çıkartabiliyorum. ama birisi beni aradığında ya da mesaj çektiğinde, zil sesim normal çalıyor. yani hoparlörlerde bir sorun yok. ama mp3 fln açıyorum, çalıyor gibi gösterip ses çıkmıyor, çalarken kulaklığı takınca kulaklıktan ses geliyor.

bir süre sonra yine ışığı yanıyor ama bu sefer bip sinyali geliyor ve telefonun sesi tekrar geliyor.

başka bu sorunu yaşayan var mı? varsa çözümünü bulan var mı?

bir de format atmayı ve fabrika ayarlarına dönmeyi denedim, fayda etmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

uğraşa uğraşa bişiyler buldum...

farkettim ki telefon kulaklık takılıymış gibi davranıyor.

telefonu kapatıp 1-2 dakika bekledim. telefonun ORJİNAL kulaklığını takıp onunla beraber açtım. bir kaç dakika sonra kulaklığı çıkardım. şu an telefon sesleri normal geliyor. ama tekrar gider mi bilmiyorum.

YAVUZ...

Üye
SLM KARDES
TELEFONDA AYNI SORUN BENDEDE OLDU TELEFONU alalı 1 ay yakın oldu kac kere format attıysam fabrıka ayarlarını gerı yukledıysem olmadı en sonunda sınırlendım telefonun arka kısmıyla sınırlendım sertce masaya vurdum sesı bırden geldı

Üst Alt