Samsung corby pro b-5310 garip bir arıza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sodomo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby pro b-5310 garip bir arıza
Slm arkadaşlar corby pro b5310 kullanıyorum telefon detaylarından pek anlamam.Dün hiç bir sorun yokken telefon arıza vermeye başladı telefonun üst tarafında bilgisayar şeklinde bir simge sürekli yanıp sönüor ve sürekli bip bip diye aralıksız ötüyor.Şarz aletini ucu elektrikte olmadan bile taktığımda bile bazen ses geliyor ama telefonun şarz simgesi sanki şarz oluyomuş gibi sürekli yanıp sönüyor.Bazen açılışta bağlantı kuruldu diye siyah bir ekran çıkıyor ve öylece kalıyor yine şarz aletinin ucunu taktığımda ancak ekran açılıyor ama o simgeye birlikte sürekli yanıp sönerek telefon ötmeye devam ediyor.Fabrika ayarına döndürdüm hatta format attım ama sorun hala devam ediyor.Bu telefonu kullanan yada bu arıza hakkında görüşü olan arkadaşlar fikir verebilirlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

e_memet88

e_memet88

Üye
Kardeş bazen bendede dediğin gibi oluyordu ama şu an bir sorun yok
şarja koyduğun zaman sanki pc ye bağlanıyor gibi yapıyordu ama sorun kalmadı şu an
umarım sorunun çözülür garanti bitmediyse derhal götürmeni tavsiye ederim aksi takdirde elektrik arıza filan deyip sana yıkabilirler bakım ücretini

sodomo

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bazen bendede dediğin gibi oluyordu ama şu an bir sorun yok
şarja koyduğun zaman sanki pc ye bağlanıyor gibi yapıyordu ama sorun kalmadı şu an
umarım sorunun çözülür garanti bitmediyse derhal götürmeni tavsiye ederim aksi takdirde elektrik arıza filan deyip sana yıkabilirler bakım ücretini
Cevabın için sağol arkadaşım kendi kendinemi düzeldi yoksa herhangi bir işlem yaptın mı.

e_memet88

e_memet88

Üye
yok herhangi bir işlem yapmadım önemsemedim ama seninki biraz daha farklı gibi
ben ayda iki ayda bir format atarım tlf a temiz kalsın diye belki o ara düzelmiştir emin değilim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt