Telefon Tavsiyesi samsung corby lindy mi nokıa 5800 mı? tavsiyeniz nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

öséR

Üye
sonuna kadar corby serilerine qit kardes eger hLa almadıysan ;)

csalp

Üye
:oke:5800 da bir sürü yazılımsal hata var ne kadar güncllense bile hala hatalar devam ediyor bende corby pro ile 5800 arasında kaldım ama arastırıyorum biraz daha bekleyeceğim..

mcasedat

mcasedat

Üye
Bencede samsung m5650 lindly

rampaa

Üye
:evet:
bence sakın 5800 alma cunku 5800 nokıanın ilk cıkardıqı dokunmatık cep telefonu . qörüntü ve kalita olarakta her zaman samsung ön planda . 5800 ne öle kalas qibi allah ıcın . .

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım ben kullanıyorum rezil bi telefon ya sen neyden bahsedıosun allah ıcın . qit bi samsung lindyi eline al bide 5800 ı o zaman anlarsın farkı . özellik bakımındanda dizayn olarakta samsung lindy 5800 a bin basar !:oke:

Sana gülmek istiyorum ve hatta :ehe gülüyorum bilip bilmeden konuşma 1.si nokianın ilk dokunmatik telefonu 5800 değil bu bir görüntü ve kalite olarak samsung herzaman önplanda:d: bu ne be görüntüve kalite olarak 5800ın 1 km yakınından geçmez ha bide kalas demişsin doğru sizin telefondan daha kalın ama buuna şöyle bir örnek vereyim bizimki büyük çünkü bir sürügüzel özelliğe rame flan sahip e sizinki 1000de 1 bile olmdığı için zarif:hmmmözellik bakımından mı ne özelliği bizden üstün ve iyi olan tek özelliğiniz dokunmatiğiniz daha hassas ama bana bu hariç bir tane bizde olmayan veya bizden daha iyi bir özelliksöylesene e tabi şöyle birşeyde var 5800 kullanmak biraz beyin geektiriyor ha bide sendemişsinki eline telefonu bi al öyle konuş dedin ben aldım elime inceledim tek iyi özelliği dokunmatikliği ama diğer her yönden 5800 tabi şarj ve sağlamlık var ben telefonu 3 kere düşürdüm 1 çizik yok şarj ben 1.5 saat fil zliyorum ama üstüne 2 dişşarj kalıyor sen otelefonla nekadar film izliyosun 30 dkkamı sonra şarj hemen bitiyor mu:ehe
bu sözlerimden sonr aumarım beni yağmalamazsınız çok korkarım:aman2::aman2::aha::aha::aha::aha:

kralteokrasi

Üye
bende 1 hafta önce lindy mavi renk aldım telefon çok süper olmuş fakat tek eksigi hareket sensörü olmayışı ve flaşı olmayışı yinede fiyatına göre çok donanımlı bir telefon seside süper çıkıyor foto kaliteside çok süper almak isteyenlere kesinlikle öneririm kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacak çok güzel bir telefon sadece siyah ve mavi renkleri var alacaklara mavi almasını öneririm siyahta müzik tuşları belli olmuyor.alacaklara şimdiden hayırlı olsun.:oke::yuru

technoshark

technoshark

Üye
5800 için şunu derim yazılımsal sorunlar ve donmalar yaşanıyormuş .. dokumatiği olaraktan fena değil fakat herkesin elinde olan telefondan vazgeç bence :)

sertanacar26

sertanacar26

Üye
Lindy her türlü alır bence çok şık bir telefon ben kullanıyorum. o yere dşünce sorun çıkarıyor diyen arkadaş da yanılıyor onlarca kez düşürdüm ve hiç de bir şey olmadı wifi da 5800 dan daha iyi dokunmatikte falan bin basar.

Üst Alt