Telefon Tavsiyesi samsung corby lindy mi nokıa 5800 mı? tavsiyeniz nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Quantum35/5

Quantum35/5

Üye
    Konu Sahibi
samsung corby lindy mi nokıa 5800 mı? tavsiyeniz nedir?
arkadaşlar 5800 ile samsung lindy arasında kaldım özellikleri bakımından benziyorlar fikir verirseniz sevinirim teşekkürler...

cemee61

cemee61

Üye
5800 derim ben. kamera wifi olaylari ayni. ama lindynin isletim sistemi anladigim kadariyla samsungun klasik isletim sistemi (sadece java yuklersin, ona uygun java programm oyun bulana kadarda canin cikar). 5800 ise s60v5 symbian isletimine sahip ve bir cok program yuklersin (sitede sayisiz uygulama, tema, oyun bulunmakta). ayrica 5800da navigasyon ozelligi mevcut ve ovi mapsi ucretsiz kurarak bedava bir navigasyona sahip olursun. ayrica (bir cok arkadas karsi cikacaktir buna ama yeterince tartisildi buradada tartismayalim) 5800 daha saglam bir telefon, samsunglar pek saglam degil. telefonu 1 kere dusurmen basina buyuk dertler acabilir.
3. alternatif olarak 5230 u oneririm. 2mp kamera, gps mevcut, wifi yok, 5800a olan programlar 5230a da olur, 5230un fiyati dusuk. 5800 ve 5230un tartismasi su linkte yapilmisti http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5230-vs-5800-sizce-hangisini-almak-mantikli-317345.html bir incele istersen

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle 5800xm

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
gözüm kapalı 5800 bi kere nokia ;)

haytaefendi

haytaefendi

Üye
5800 bnce

Quantum35/5

Quantum35/5

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için..:) zaten tereddütte kalmam 5800 ile ilgili bazı arkadaşların sorun çıkarttığına dair yorumları oldu.yazılım probleminden filan bahsedilince kafam karıştı..

ahmetaytemur

Üye
arkadaşlar bende lindy war çokda memnunum we oyunlar her yerde war bu sitede bile 200-300 oyun war belkide geçiosn zaten jar olan her şeyi çalıştırıo bence hiçde pişman olmassn ses kalitesi felan süper wifi kameralı ben bakırköyden 0 485 e aldım fiyatıda ii video larıda samsung pc studiodan atınca tv den daha kaliteli görüntü weriyorrr

orkun85

orkun85

Üye
5800 al her türlü teması oyunu programı mevcut gps ve wifi de çok iyi

divxvadisi

divxvadisi

Üye
kesinlikle 5800 xm kim ne derse desin (siyah rengi v.40 ) Tavsiyemdir

xbursankarax

Üye
5800 alma işletim sistemi oldugu için donmalar yapıyor.Lindy aldım çok hızlı ve ekranı hassas wifi de iyi çekiyor.

orhaan48

orhaan48

Üye
:ağlarım:
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için..:) zaten tereddütte kalmam 5800 ile ilgili bazı arkadaşların sorun çıkarttığına dair yorumları oldu.yazılım probleminden filan bahsedilince kafam karıştı..
arkadaşım kesinlikle 5800 en iyi cihaz o kafa karıştırıcı saçma yorumları yapanlar teknolojik özürlü arkiler cihazın ilk çıktığı versiyonundaki ufak tefek hatardan kan kusmaya yer arayanlardır
ama bilmedikleri yada anlamak istemedikleri nokıa büyük ve ciddi bir firmadır bu ufak tefek hatalardan dolayı nokıa cihaz için v 40 sürümü çıkardı ve cihaz mükemmel ötesi oldu

kkral

Üye
Bencede samsung m5650 lindly

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5800 Tabi ki soru mu bu ? .) Sonuçta Nokia ...

elfthief

elfthief

Üye
5800 şüphesiz

DangerOfMan

Üye
Lindy kullanıyorum ama işlemcisi biraz yavaş gibi ayrıca hareket sensörü yok
5800 da hareket sensörü var

ahmetaytemur

Üye
sen kmsnde bize teknoloji özürlüsü diosun samsung küçük firmamı sanıosn ? burda sidik yarışı yapmıorz adam akıllı cevap veriyorsan ver benim telefonum hoşuma gitti aldım sana noluyo istediğim yorumuda yaparım

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
5800 bence her türlü

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
58000000 :d

hacker7james

Üye
bence sakın 5800 alma cunku 5800 nokıanın ilk cıkardıqı dokunmatık cep telefonu . qörüntü ve kalita olarakta her zaman samsung ön planda . 5800 ne öle kalas qibi allah ıcın . .

--------------- Ekleme ---------------

:ağlarım:
arkadaşım kesinlikle 5800 en iyi cihaz o kafa karıştırıcı saçma yorumları yapanlar teknolojik özürlü arkiler cihazın ilk çıktığı versiyonundaki ufak tefek hatardan kan kusmaya yer arayanlardır
ama bilmedikleri yada anlamak istemedikleri nokıa büyük ve ciddi bir firmadır bu ufak tefek hatalardan dolayı nokıa cihaz için v 40 sürümü çıkardı ve cihaz mükemmel ötesi oldu

Arkadasım ben kullanıyorum rezil bi telefon ya sen neyden bahsedıosun allah ıcın . qit bi samsung lindyi eline al bide 5800 ı o zaman anlarsın farkı . özellik bakımındanda dizayn olarakta samsung lindy 5800 a bin basar !:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Sonuçta nokia Sağlam telefon

Üst Alt