Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung c3200 monte icin oyun ariyorum arkadaslar acil yardim...!
Sponsorlu Bağlantılar
hakan_54
Üye
Konu Sahibi
samsung c3200 monte icin oyun ariyorum arkadaslar acil yardim...!
ardaslar c3200 monte bu telefonun ses sorunuda var ayrica arti niye oyun yok bu telefon icin bulamadimda yardimci olursaniz sevinirim...
kilic450
Üye
sadece java destekli küçük boyutlu (satranç dama ..vb.) oyunlar yüklenebiliniyor.Samsung un en kötü özelliği bu (C serisi telefonlar için)
salih121368121
Üye
bu sitedeki cogu oyunu calıstırıor dene
ozibaba89
Üye
bndede slider var vak hafıza kartını vınn gibi bişeyin varsa ona tak ve içine oyun at sonra hafıza kartını tele tak oyunu yükle ve oyna ayrıca oyunlarıda 240x320 den indir
atom0705
Üye
arkadaşlar lütfen önceden jar jad uzantılı dosya bulabiliyordum oyun yani şimdi hepsi class uzantılı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
terminatör555
Üye
Benim samsung GT-c3200 telefonum var ve 700 kb tan yüksek oyunları indiremiyorum 701 kb olsa bile açmıyor çok yüksek diye hata veriyor bu düzeltile bilirmi eğer oluyorsa birisi ban yardım etsin lütfen çok lazım bana birisi cevap yazarsa çok mutlu olurum SİTENİZ ÇOK GÜZEL