Samsung Bile Sustu Kaldı....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Bile Sustu Kaldı....
İyi Günler Arkadaşlar
Evet Her şeye bir bahane bulabilen samsung yetkilileri bunun karşısında cevap bile gönderemiyorlar... Ne telefonla ne de mail ile.. Ekran görüntülerini Koyduğum Kies Güncelleme Problemi için...
BUYRUN SAMSUNG'UN CEVAP VEREMEDİĞİ FOTOĞRAFLAR :aha:

:oke:

• Beğen
Tepkiler: hrn_07

Lacrymosa

Üye
Dostum buna Samsung ne desin? Santrallerimizde arıza vardı kusura bakmayın mı desin? Sende sorun oluşmuş ki herkesin başına gelebilir. Olan olmuş. Geçmiş olsun. İnternet bağlantın kesilmiş olabilir ya da başka bir şey olabilir. Samsung ne yapsın yani onu anlamadım.

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
ben bu olayı 5 gündür yaşıyorum.... sence?

--------------- Ekleme ---------------

internet bağlantım da eminim... kullandığım programlardan da eminim.. uygulamış olduğum adım dan eminim.. ben fotoları ile birlikte yolladım samsung a bunu şimdi kalkıp burda samsung y pohpohlayacağına yardımcı olmanı beklerdim...

furkanosman

furkanosman

Üye

sedileba

Üye
aynı sorun bende de var ben de wave2 var bir türlü yapamadım 1,5,3 denedim ondan da aynı hata güncellemeye başlarken kesiliyor bağlantı

Lacrymosa

Üye
Manuel güncelleyin arkadaşlar.

hrn_07

hrn_07

Üye
Dostum buna Samsung ne desin? Santrallerimizde arıza vardı kusura bakmayın mı desin? Sende sorun oluşmuş ki herkesin başına gelebilir. Olan olmuş. Geçmiş olsun. İnternet bağlantın kesilmiş olabilir ya da başka bir şey olabilir. Samsung ne yapsın yani onu anlamadım.

arkadaşım herkeste çıkan sorunlardan bii bu arkadaş güzel bir noktaya değinmiş . aynı sorunu aylardır yaşıyoruz şu anda kies 1.5.3 ü yükleyip deniyeceğim millet öyle çözmüş

smoke6666

Üye
kies 1.5.3 bunu deneyin sorun cözülüyo

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şöyle bi problem var ancak ben kies 1.5.3 ü en az 10 defa kurup kaldırdım... ancak kies 1.5 te üretici yazılımını yükselt dediğim zaman şuanda zaten en son sürümü kullanmaktasınız yazıyor... ne yazıkki... daha sonra 1 ay önce indirdiğim kies 2 yi kurdum oda yeni bir firmware güncellemesi mevcut ancak kies i güncelleyin diyor.. normal eski 2.0 da görmüyor.. en son kendim kies üzerinden kiesi güncelledim bu yeni sürümü gösterdi ancak ondan sonra böyle hatalar vermeye başladı.. şuanda işletim sistemim bada 1.1 yüklü... 1.1 yüklü iken bu şekilde yeni güncelleme sayfası açılıyor.. ancak ne 1.5 de ne de kies 2.0 da (update olmamış) halinde bunu görmüyor... bunu çözebilen arkadaş var mı?

makrovba

Üye
Merhabalar

bende yeni Samsung WAWE II aldım Kies 2 yükledim. Telefonu bağladığımda banada yazılım güncelleme uyarısı verdi ve yükle dediğimde bir süre saonra telefon bağlantıası yok diyor. Sorunu çözen arkadaşlar varsa açıklayıcı bilgi yazarlarsa sevinirim.

hrn_07

hrn_07

Üye
arkadaşlar şöyle bi problem var ancak ben kies 1.5.3 ü en az 10 defa kurup kaldırdım... ancak kies 1.5 te üretici yazılımını yükselt dediğim zaman şuanda zaten en son sürümü kullanmaktasınız yazıyor... ne yazıkki... daha sonra 1 ay önce indirdiğim kies 2 yi kurdum oda yeni bir firmware güncellemesi mevcut ancak kies i güncelleyin diyor.. normal eski 2.0 da görmüyor.. en son kendim kies üzerinden kiesi güncelledim bu yeni sürümü gösterdi ancak ondan sonra böyle hatalar vermeye başladı.. şuanda işletim sistemim bada 1.1 yüklü... 1.1 yüklü iken bu şekilde yeni güncelleme sayfası açılıyor.. ancak ne 1.5 de ne de kies 2.0 da (update olmamış) halinde bunu görmüyor... bunu çözebilen arkadaş var mı?

aynen bende de öyle çıktı

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
demek ki şuanda bunun bir çözümü yok forumdaki arkadaşlarda açıklama yapmadığına göre...

--------------- Ekleme ---------------

500 kişi okuşumş 10 kişi yardım için kendini çabalamış yazık ya.... yarın bigün sizde konu açacaksınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt