bu mantığın yanlış işte parasına göre güncelleme olmuyor maalesefBen 2000 Türk Lirası veriyorum güncelleme için bekliyorum 1400 Türk Lirası veren adam benden önce güncelleme oluyor ben bunu kabul edemem siz kabul ediyorsanız o sizin görüşünüzdür.
Firmaları küçük düşüren hakaret içeren terimler kullanmamaya özen gösterin lütfen.
Konuya gelirsek ben de Samsung'tan malesef mağdur oldum. Geçtiğimiz ay kardeşim ve eşine evlilik yıldönümü hediyesi iki tane Note 4 aldım. İkisinde de üretim hatası çıktı ve servis sorunu yazılım atarak çözmeye çalıştı. İki günlük cihazı tamir ettirip kullanacağınızı sandılar herhalde. Bir de yazılım hatası olunca "Ayıplı Mal" kapsamında değişimini yapmıyormuş Samsung Türkiye. Tabi işi tüketici hakları mahkemesi çözdü. İade qlmayı kabul ettiler ama bir aydır parayı ödemelerini bekliyorum.
Aslında bu sorunlar genel olarak Samsung'un sorunu değil. Çoğunlukla Samsung Türkiye kaynaklı.

verelim bir adet istedigin OnePlus olsunOne plus one ımız neden yok![]()
Sana bir ulaşsak neler yapacağız da nerdeee neyse ki sevenlerimiz girdi araya da işi çözdük. Zaten ilk ve son oldu. Bir daha bulaşmam herhalde.Abi sen keşke o işi bana haber verseydin hızlandırırdık buradan gönderip beya![]()
Kaç kuruş alırız belkiverelim bir adet istedigin OnePlus olsun![]()
Sana bir ulaşsak neler yapacağız da nerdeee neyse ki sevenlerimiz girdi araya da işi çözdük. Zaten ilk ve son oldu. Bir daha bulaşmam herhalde.

Hayatta olduğuna sevindim askerAşk olsun abim ne zaman aradın da açmadım yahu![]()
Hayatta olduğuna sevindim asker![]()

WP10 ne oldu sizin ?En iyisini windovs yapıyor aynı anda tüm cihazlara veriyor![]()
Unutmayalım ki Oxygen OS da AOSP tabanlı bir Android,ben bu işletim sisteminin Cm12 den pek bi farkını göremedim açıkcası,ayrıca atladığın çok şey var hiç bi cihaz donanımının 4/1 ni kullanmıyor senin kullandığın uygulamaların elindeki cihazın kombinasyonuyla nasıl çalıştığına bağlı,sen burda ilhamı sanırım İOS tan almışsın,onlarda donanım düşük stabilite yüksek diye düşünüyorsun büyük ihtimal.Androidte binlerce kombine telefon var kaç çeşit işlemci,kaç çeşit gpu vs vs,burda performansı alabilmen için önemli olan iki şey var,1.firmanın yazdığı kernel ve bu donanımı tam uyum içinde Androidle konuşturabilmek,2.yazılımı yazan adamında yazdığı dili işlemci ve gpu ya tam uyum içinde emule edebilmesi onun dışında bu dalvikler falan hikaye sana performansta getireceği %2-3.Ve söyleye bilirim benim cihazım full performanslı çalışıyor.Şu an Cm12 ve çeşitli tweakslar kurulu 1.35 Gb ramın 700-900Mb boşta.Burda iş birazda kullanıcıya bakıyor.Bu iş Samsung ile sınırlı kalmaz.
sigaranın dumanı gibi gün gün havası bozulacaktır.
Android te çözemedikleri barajın etkisindeler, ipin ucunu baglasalar göbekten kopuyor, snapdragon 810 3gb RAM 2.5ghz tamam 4k ekran tamam 20mp kamera
yazılım linux ten ayrılma emülatör, java katmanları çabası
şu cihazlara dalvik simülatörü eklemeyip paket yapsalar sorun olmayacak
Oxygen OS ta bu işi az çok cözmüşler
Cihaz sabit 270 MB RAM kullanıyor 2.680 MB bos RAM var
işlemci yarım performans çalışmıyor tam güç kullanım ile batarya ve sistemden de tasarruf ediyor
Bugün hangi cihaz android te tam performans çalışıyor?
4 çekirdek 1.8 ghz olan cihaz 4/1 kullanır 1.8 ten 1.2 kullanırki o cihazın kusurunu örtsün diye , işlemci tam performans ta çalışsa cihaz havaya ucacak, burada kimse diyemez benim cihaz fu ll performans ile çalışıyor.