Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Sponsorlu Bağlantılar

enew

enew

Üye
bencede samsung artık saçmalıyor. en basit ürünleri binlerce paraya satıyor. yani kısacası parayı görunce g:bottom:tleri kalkıyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ya tamam da cihaz zaten lolipop güncellemesini ilk alanlardan Türkiye geç vermesi bu kadar büyük bir problem olmamalı. Çok odinden lolipopu ilk sen kullanmaya başla. Görende note 3 lolipopu alamadı sancak. Zaten Ota yolundan güncelleme çok sağlıklı olmuyor bir sıfırlamak gerekiyor. Pc den çak romu direk kullanmaya başla.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
ortak42

ortak42

Üye
samsun turkiye facebook sayfasında gayet güzel türkçe ile edebe uygun yorumlar yaptım ve yediremeyince engellediler!
adam yazmış stock rusya romunu kursam garantiden çıkar mı siz türkiyeye daha vermediniz bekleyemeyeceğim demiş samsun türkiye ise yüklemeyin garanti dışı kalır demiş bi güldüm anlatamam dedim böyle birkaç soran kişiye yükleyin stock rom olduğu için çıkma diye tabi yemeyince engelliyor! :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
3onur5

3onur5

Üye
Ben 2000 Türk Lirası veriyorum güncelleme için bekliyorum 1400 Türk Lirası veren adam benden önce güncelleme oluyor ben bunu kabul edemem siz kabul ediyorsanız o sizin görüşünüzdür.
bu mantığın yanlış işte parasına göre güncelleme olmuyor maalesef

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Bu iş Samsung ile sınırlı kalmaz.
sigaranın dumanı gibi gün gün havası bozulacaktır.
Android te çözemedikleri barajın etkisindeler, ipin ucunu baglasalar göbekten kopuyor, snapdragon 810 3gb RAM 2.5ghz tamam 4k ekran tamam 20mp kamera
yazılım linux ten ayrılma emülatör, java katmanları çabası
şu cihazlara dalvik simülatörü eklemeyip paket yapsalar sorun olmayacak
Oxygen OS ta bu işi az çok cözmüşler
Cihaz sabit 270 MB RAM kullanıyor 2.680 MB bos RAM var
işlemci yarım performans çalışmıyor tam güç kullanım ile batarya ve sistemden de tasarruf ediyor
Bugün hangi cihaz android te tam performans çalışıyor?
4 çekirdek 1.8 ghz olan cihaz 4/1 kullanır 1.8 ten 1.2 kullanırki o cihazın kusurunu örtsün diye , işlemci tam performans ta çalışsa cihaz havaya ucacak, burada kimse diyemez benim cihaz full performans ile çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
One plus one ımız neden yok :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Android 5 Lollipop aldığımız son güncelleme olur (Note 3) şimdiden unutulduk :D
Eee seneye bizde belki yeni telefonlarımızı kullanıyor oluruz @teknolojibaronu

StatTrak

Üye
Asyalılardan ne beklersin ki bknz: Sony'nin kronik sorunları

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Firmaları küçük düşüren hakaret içeren terimler kullanmamaya özen gösterin lütfen.

Konuya gelirsek ben de Samsung'tan malesef mağdur oldum. Geçtiğimiz ay kardeşim ve eşine evlilik yıldönümü hediyesi iki tane Note 4 aldım. İkisinde de üretim hatası çıktı ve servis sorunu yazılım atarak çözmeye çalıştı. İki günlük cihazı tamir ettirip kullanacağınızı sandılar herhalde. Bir de yazılım hatası olunca "Ayıplı Mal" kapsamında değişimini yapmıyormuş Samsung Türkiye. Tabi işi tüketici hakları mahkemesi çözdü. İade qlmayı kabul ettiler ama bir aydır parayı ödemelerini bekliyorum.

Aslında bu sorunlar genel olarak Samsung'un sorunu değil. Çoğunlukla Samsung Türkiye kaynaklı.

Abi sen keşke o işi bana haber verseydin hızlandırırdık buradan gönderip beya :)
konuya gelince zevkler istekler ihtiyaçlar herkes için değişken unsurlar. Ben şu an note edge kullanıyorum bir ay önceye kadar iphone 6 plus kullanıyordum cidden note edge daha iyi ve daha fonksiyonel bir cihaz. Güncelleme işine gelince evet ben de o konuda baya rahatsız oldum en son yazılımı internetten indirip kendim flashladım lollipop u şu an gayet iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi sen keşke o işi bana haber verseydin hızlandırırdık buradan gönderip beya :)
Sana bir ulaşsak neler yapacağız da nerdeee neyse ki sevenlerimiz girdi araya da işi çözdük. Zaten ilk ve son oldu. Bir daha bulaşmam herhalde.

Koradam

Üye
Hic biriniz telefon alırken güncelleme sözü almadiniz. Bunun olayını yapma hakkıniz yok yüzeysel kullanıcı degilsiniz yolunu bulup update ediyorsunuz .

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve 3onur5
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sana bir ulaşsak neler yapacağız da nerdeee neyse ki sevenlerimiz girdi araya da işi çözdük. Zaten ilk ve son oldu. Bir daha bulaşmam herhalde.

Aşk olsun abim ne zaman aradın da açmadım yahu :(

SpyChef

SpyChef

Üye
Aynen dediğin gibi bende çok sıkıldım, Iphone arıyorum en azından samsungdan iyi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

MaxipmaN

Üye
gittiği yere kadar gidecek note2 sonra, bi alt model ıphone ile devam ederim, yemişim kitkatını kurabiyesini

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bu iş Samsung ile sınırlı kalmaz.
sigaranın dumanı gibi gün gün havası bozulacaktır.
Android te çözemedikleri barajın etkisindeler, ipin ucunu baglasalar göbekten kopuyor, snapdragon 810 3gb RAM 2.5ghz tamam 4k ekran tamam 20mp kamera
yazılım linux ten ayrılma emülatör, java katmanları çabası
şu cihazlara dalvik simülatörü eklemeyip paket yapsalar sorun olmayacak
Oxygen OS ta bu işi az çok cözmüşler
Cihaz sabit 270 MB RAM kullanıyor 2.680 MB bos RAM var
işlemci yarım performans çalışmıyor tam güç kullanım ile batarya ve sistemden de tasarruf ediyor
Bugün hangi cihaz android te tam performans çalışıyor?
4 çekirdek 1.8 ghz olan cihaz 4/1 kullanır 1.8 ten 1.2 kullanırki o cihazın kusurunu örtsün diye , işlemci tam performans ta çalışsa cihaz havaya ucacak, burada kimse diyemez benim cihaz fu ll performans ile çalışıyor.
Unutmayalım ki Oxygen OS da AOSP tabanlı bir Android,ben bu işletim sisteminin Cm12 den pek bi farkını göremedim açıkcası,ayrıca atladığın çok şey var hiç bi cihaz donanımının 4/1 ni kullanmıyor senin kullandığın uygulamaların elindeki cihazın kombinasyonuyla nasıl çalıştığına bağlı,sen burda ilhamı sanırım İOS tan almışsın,onlarda donanım düşük stabilite yüksek diye düşünüyorsun büyük ihtimal.Androidte binlerce kombine telefon var kaç çeşit işlemci,kaç çeşit gpu vs vs,burda performansı alabilmen için önemli olan iki şey var,1.firmanın yazdığı kernel ve bu donanımı tam uyum içinde Androidle konuşturabilmek,2.yazılımı yazan adamında yazdığı dili işlemci ve gpu ya tam uyum içinde emule edebilmesi onun dışında bu dalvikler falan hikaye sana performansta getireceği %2-3.Ve söyleye bilirim benim cihazım full performanslı çalışıyor.Şu an Cm12 ve çeşitli tweakslar kurulu 1.35 Gb ramın 700-900Mb boşta.Burda iş birazda kullanıcıya bakıyor.

Üst Alt