Soyle birkac elestiri de ben yapmak istiyorum, s5 kullanıcısı olarak. Oncelikle samsung'un boyle bir zorunlulugu varmi? surekli guncelleme verecek felan. Ikinci olarak telefonu kullanirken ne kadar hata ile karsilasiyorsun. 4.4.2 surumu sorunsuzdu bana gore 5.0'a ilk gecenlerden birisi olarak 4.4.2 ye geri dondum. Sonra yazilimi duzeltip yamalari verdiler suanda 5.0 kullaniyorum ve stabil. Benim icin cihazin duzgun calismasi onemlidir. Daha evvelden nokia 5320 kullandim son surumu rezalet bir sekilde kaldi. Nokia n9'u hic yazmiyorum bile. Bunlari yasayan bir insan olarak beklentim dusuk oldugu icin saniyorum bu olaylara fazla takilmiyorum. Cihazin calismasina engel ve performansinda problemler varsa o zaman haklisiniz. eger tikir tikir calisan bir sistemin varsa bence fazla konusmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Arkadaslardan bazilari wp'a gecin felan demis. Nokia benden daha gunahimi alamaz. butun sorunlu modelleri mi beni buldu yoksa nokia hata miydi bilemiyorum ama bunca senedir nokia kullanan biri olarak beni kaybetmesi, bence kendi ayiplari. benim zamanimdaki nokia ile suandaki her ne kadar bir olmasada ben forumlari aktif takip ederken wp daha dns degistiremeyen bir isletim sistemiydi.
ios'un gec kalmadigindan bahseden arkadasa bir sozum olacak son olarak, apple daki model sayisi ile samsung'un model sayisi bir degil. Satis rakamlari da ortada. Tamam bende kiziyorum çöp modellere ama neticesinde herkese hitap etmek için uretiyorlar ve satiyorlar. Onlardaki hatalari da gidermek icin guncellemeler veriyorlar. Giris seviye kullanicilar bu olaydan oldukca memnunlar. bu konuda onlari memnun etmek birkac ileri seviye kullaniciyi memnun etmekten daha degerli olacagindan bu sekilde bir strateji uyguladigini dusunmekteyim. tavsiyem kendinizi ileri seviye goruyorsaniz bence samsung almayin, s3'den beri guncellemelerin gec geldigi ortada cunku.