Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@The Pancar güncelleme telefonun kaymağıdır. Yazılımı iyi olmayan bir cihaz ne kadar iyi olsa boştur. Ben lollipop deneyip kitkata döndüm. Telefonumuda seviyorum. Benim tavrım samsungun stratejisine. Ben bu telefona 2500 lira verip aldım bütün dünya son güncellemeyi aldı ben hala alamadım. Bazı şeyleri ayırt etmek lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 hiçbir zaman 2500 Türk Lirası olmadı. En fazla 2200 -2100 Türk Lirası idi.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
O kadar para doktukten sonra neden Apple cihaz almadiniz cok merak ediyorum madem guncelleme bu kadar onemli.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İphone hiç kullanmadım samsunga alışmıştım rom root özgürlükleri telefonu her şekil kullanabilme vs vs bilmiyorum. Ama s3 sonra note 2 de aynı ekranın fazla süre açık kalması veya çok fazla kullanılması sonucu pixel yanması yaşadım ekranda klavye ve mesaj izleri kalıcı olarak kaldı. Güncelleme her zaman Türkiye ye en son verildi. Artık bu etkenler sıktı.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
iPhone'da jailbreak var. Androidde Spotify Premium kullanilamiyor. Jailbreakin root'a gore artisi cok. Ha sistemi degistirmek derseniz en guzel gorunumlu arayuz androidde touchwiz sahsi fikrim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Artık olan oldu :) önümüze bakacaz

3onur5

3onur5

Üye
bence markayı kötülemek için çok saçma bi neden güncelleme istiyorsan ya apple ı tercih edeceksin yada google nexus serilerini...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
O kadar para doktukten sonra neden Apple cihaz almadiniz cok merak ediyorum madem guncelleme bu kadar onemli.
Nedeni basit;

1-) Daha büyük ekran
2-)Daha kaliteli ekran görüntüsü
3-) Çok daha üstün kamera
4-) çok daha iyi batarya ömrü
5-) S-PEN
6-) MicroSD Kart
7-) Android
8 -) Güncelleme bozulmadan ücretsiz uygulamalar edinme.

Ayrıca ben 1950 Türk Lirasına aldım cihazı 2600 Türk Lirası gibi yüksek rakamlara almadım.

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bence markayı kötülemek için çok saçma bi neden güncelleme istiyorsan ya apple ı tercih edeceksin yada google nexus serilerini...
Sizin dediğinize göre Samsung Lg Sony Meizu One Plus vb firmalar güncelleme vermese de olur onlar apple veya google değil sonuçta öyle bir zaruriyetleri bulunmuyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hasta halde beni gülümseten tek konu :), yeni model alıcaz eskiyi mazot döküp yAkıcaz. Ben demiştim demeyi sevmem ama yinede diyeyim, Samsung firmasının galaxy s4 modelinden sonraki hataları sonunu getirecek .

Şahsi görüşüm bu

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Kingmortall, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
byAndroid

byAndroid

Üye
Sizin dediğinize göre Samsung Lg Sony Meizu One Plus vb firmalar güncelleme vermese de olur onlar apple veya google değil sonuçta öyle bir zaruriyetleri bulunmuyor.
Arkadaş aynı anda ve hızlı güncelleme istiyorsan onları tercih etmelisin anlamında demiş bence haklıda. Çünkü diğer firmalar Androidi harmanladiklari için biraz daha geç veriyorlar birde ülkelere göre geç gelince iş çığırından çıkıyor :D

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nedeni basit;

1-) Daha büyük ekran
2-)Daha kaliteli ekran görüntüsü
3-) Çok daha üstün kamera
4-) çok daha iyi batarya ömrü
5-) S-PEN
6-) MicroSD Kart
7-) Android
8 -) Güncelleme bozulmadan ücretsiz uygulamalar edinme.

Ayrıca ben 1950 Türk Lirasına aldım cihazı 2600 Türk Lirası gibi yüksek rakamlara almadım.
Kamera? Lutfen hicbir Samsung urunu kamerasi iSight kamerasiyla yarisamaz. Buyuk ekran Apple cihazlarinda mevcut. 6+'taki batarya omru bircok Samsung cihazi geride birakacak seviyede. Digerlerine yorum bile yapmiyorum cunku sikayet ettiginiz Samsung disinda saydiginiz ozelliklerin bircogu oteki Android cihazlarda bulunmuyor. Bende 1950 tl gibi yuksek bi fiyata degil 400€ ya aldim ustun olan SM-N9005 modelini :)

PS: iPhone 5S ve Note 3 kullanicisiyim.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ne demişler Samsung pişmanlıktır "

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Android 5.0 yuklu Note 3'um fazlasiyla hantal. Bu bir satis politikasidir ayrica her firma yapar bunu.
Fazlasıyla hantal derken biraz açarmısınız konunun en başından beri mesajları okuyorum kimsede sorunum şu demiyor sadece çamur atıyor hantal, stabil değil, sorunlu ya note 3 den senin beklentin neydi ki Lollipop gelince sanki telefon uçacak mı bende kurdum Note3 üme Lollipop sarj dışında bi sorun çıkarmadı bana telefon.Şimdi bu konuşmamdan sonra bana fanboy diyecekler kardeşim bu olay her firmada var ayrıca ben bu boş konuşan insanları anlamıyorum gücelleme verseler sorunlu stabilite yok şöyle böyle güncelleme ertelense nerde kaldı bizim güncellememiz şu kadar para verdim bu kadar para verdim karşılığı bu mu, cidden isteklerinizi bi daha gözden geçirin bu dediklerim tüm firmalar için geçerli sadece samsung değil.
Son bi not daha insanlara öyle bi anlattılar ki Lollipopu sanki devrim niteliğinde ölü canlandıracakmış hissiyatı uyandı herkeste, kitkatın upgrade edilmiş hali olduğunu bilen yok sadece arka tarafta çalışan dalvik yerine Art denen ufak bi değişiklik birde 64 bit işlemciler e destek verildi bunun dışında performansla ilgili bi değişim yok.

Son düzenleme:
nanotex

nanotex

Üye
Ben mecbur kaldığım için S4 mini aldım.. yoksa android e karşı bi ilgim alakam yoktu. windows phone kullanıyordum 2 sene önce. Yeni çıktığı için sıkıntılar vardı. Asıl almak istediğim iphone du :D
Her neyse S4 miniciler bilir 7-8 aydır kitkat bekliyoruz, rusya kitkatı çıktığından beri, yeterince bezdirdi bizi samsung türkiye :D bir daha tövbe samsunga.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Fazlasıyla hantal derken biraz açarmısınız konunun en başından beri mesajları okuyorum kimsede sorunum şu demiyor sadece çamur atıyor hantal, stabil değil, sorunlu ya note 3 den senin beklentin neydi ki Lollipop gelince sanki telefon uçacak mı bende kurdum Note3 üme Lollipop sarj dışında bi sorun çıkarmadı bana telefon.Şimdi bu konuşmamdan sonra bana fanboy diyecekler kardeşim bu olay her firmada var ayrıca ben bu boş konuşan insanları anlamıyorum gücelleme verseler sorunlu stabilite yok şöyle böyle güncelleme ertelense nerde kaldı bizim güncellememiz şu kadar para verdim bu kadar para verdim karşılığı bu mu, cidden isteklerinizi bi daha gözden geçirin bu dediklerim tüm firmalar için geçerli sadece samsung değil.
Son bi not daha insanlara öyle bi anlattılar ki Lollipopu sanki devrim niteliğinde ölü canlandıracakmış hissiyatı uyandı herkeste, kitkatın upgrade edilmiş hali olduğunu bilen yok sadece arka tarafta çalışan dalvik yerine Art denen ufak bi değişiklik birde 64 bit işlemciler e destek verildi bunun dışında performansla ilgili bi değişim yok.
Zaten ben ucacagini beklemiyorum. Kitkatta gayet stabilidi gerek sarj gerek performans bakimindan. Ha uygulamalarda hic sikintisi yok ona bisey demem benim performanstan kasitim yuksek grafikli oyunlardi. 5.0.1 versiyonu verseler biraz daha az hata olacagini dusunuyorum. 5.0 da bircok force stop la karsilastim. Guncelleme telefonu eskitip yenisini sattirmaktir bi yerde. En stabil sürüme jailbreak/root u cakacaksin gerekli uygulamalaei yukleyeceksin. Kaldi ki hicbir uygualama 5.0 ve ustu versiyon istemiyor. Benim anlatmak istedigimde buydu zaten insanlar guncelleme bekliyorlar ve kucuk bi kismi stabil oluyor. Yorumunda herhangi bi fanboyluk goremiyorum ve katiliyorum bu konuda.

Üst Alt