Fazlasıyla hantal derken biraz açarmısınız konunun en başından beri mesajları okuyorum kimsede sorunum şu demiyor sadece çamur atıyor hantal, stabil değil, sorunlu ya note 3 den senin beklentin neydi ki Lollipop gelince sanki telefon uçacak mı bende kurdum Note3 üme Lollipop sarj dışında bi sorun çıkarmadı bana telefon.Şimdi bu konuşmamdan sonra bana fanboy diyecekler kardeşim bu olay her firmada var ayrıca ben bu boş konuşan insanları anlamıyorum gücelleme verseler sorunlu stabilite yok şöyle böyle güncelleme ertelense nerde kaldı bizim güncellememiz şu kadar para verdim bu kadar para verdim karşılığı bu mu, cidden isteklerinizi bi daha gözden geçirin bu dediklerim tüm firmalar için geçerli sadece samsung değil.
Son bi not daha insanlara öyle bi anlattılar ki Lollipopu sanki devrim niteliğinde ölü canlandıracakmış hissiyatı uyandı herkeste, kitkatın upgrade edilmiş hali olduğunu bilen yok sadece arka tarafta çalışan dalvik yerine Art denen ufak bi değişiklik birde 64 bit işlemciler e destek verildi bunun dışında performansla ilgili bi değişim yok.