masmavi19
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben Samsung B7722 1 ay önce aldım. hoşuma gitti. Müzik dinlerken sesi çok iyi çıkıyor. Radyo'dan kayıt yapabiliyorsunuz. Resim kalitesi de çok iyi. Gece ve gündüz olarak çekim yaptım. Işık Portresi ve Panaoramik çekim modu var. Orjinal 2 Gb hafıza kartı çok iyi çalışıyor. 4 GB ve 8 GB hafıza kartı taktığın zaman menülerde kasma oluyor ve telefon çok yavaşlıyor. 8 GB kadar hafıza kartı desteklediği yazıyorlar ama maalesef. Jar uzantılı dosyaları direkt telefona atarak kurabiliyorsunuz.
Dual simden biri 3G özelliğini destekliyor.Diğer sim 2G yi destekliyor.Sorun bundan kaynaklanıyor telefon özelliklerini araştırısanız göreceksiniz.ustalar bende cıhazı bugun yenı aldım benım sorunum 1 sımkart 3g yi goruyo ekranda fakat 2 sı 3g gormuyo yayarlardanb baktım bulamadım 2 hattımı bıturllu 3g ye gecıremedım ayarı falan vatrmı aacaba degerlı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım saygılar
Merhaba
Herkes telefonundan memnun mu?
kapanma sorunu bendede var sanırım bır cok kısı de daha var buna gercekten bır cozum yok mu ?kapanıp acılıyor kullanılmıyor kırıp atıcam artık ama baska altarnatifi yok telefonun neredeyseArkadaşlar bende bu telefonu bir kaç gün önce aldım telefon arada sırada kendi kendine kapanıyor kvk yetkili servisine gönderdim herhangi bir sorun tespit edilmemiş, sizce neden kapanıyor ?
b 7722 de menülerin arka plan rengi beyaz bunu değiştirebiliyoryuz?
birde işletim sistemini güncelleme imkanımız varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?