Samsung b7300 sesin az gitmesine kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

samsung_teknik

Üye
    Konu Sahibi
Samsung b7300 sesin az gitmesine kesin çözüm
Selam Arkadaşlar...

Samsung B7300 telefonların bazılarında kronik olarak karşı tarafa giden sesle(mikrofon sesi) ilgili üretimsel bir hata bulunmakta. Bunların bazıları aşağıda da anlatacağım gibi fabrika ayar menüsüne girerek mikrofon kalibrasyonunu arttırarak düzeliyor. Bazıları ise elektroniksel müdahale ile Aşağıda vereceğim resimdeki diyot un ters çevrilmedi ile ancak çözülmektedir.

Öncelikle Karşıya cok az ses gidiyor seklinde bir şikayetiniz varsa Bunu deneyin

1. yöntem:

Şu kodu girin:
*#0002*28346#
voice speaker a tıklayın
gain e(kazanç) basın
Mic Amp gain e gidin
Şunları Ayarlayın
MGNR7 0110
MGNL3 1001
Başvurmak'a tıklayn....

2. yöntem:

Aşağıda verdiğim resimdeki diyotu şekildeki gibi ters çevirdiğinizde sorun düzelecektir.

saygılarımla....

• Beğen
Tepkiler: cagkutcen, JavaStar, hakan4063 ve 2 diğerleri

ierguvercin

Üye
yaptım ama değişen bir şey yok

ierguvercin

Üye
kusura bakma numaraları yanlış deyiştirmişim tekrar düzelttim süper oldu eline sağlık

BrARES

BrARES

Üye
bn yptım ama sesım yıne az gıdıo

aliveli34343434

Üye
teşekkürler,
yaptım olmamış gibiydu önce, reset atınca süper oldu:)) :oke:

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
birincisinimi yaptın ikincisinimi

:):)

Üye
samsun B7300 için 2. yöntemi uygulamak istiyorum oraya nasl ulaşacagmı blmiyorum bilen var mı?

myhunter

Üye
teşekkür ederim

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
yüklediğim proğramları sildiğimde proğramın ikonları yani isimleri bugün öğesinden gitmiyor nasıl yapabilirim bilen varmı????

sabry09

sabry09

Üye
selçuk kardeş cihazına clear temp diye bir program var onu kur sonra o programı çalıştırıp bu programdaki listelenen menülerin hepsini işaretle sonra clean yazısını tıkla o temizler telefonunu.hem telefonun rahatlar kasmaz.geçici internet dosyalarını da siliyor.

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
saol kardeş indirdim deneyecem.

Kergitli

Kergitli

Üye
Arkadaşlar kodları degiştirdim sorun düzelmedi. ikinci olay garantisini bozar telin heralde orayı nasıl açıcaz?
başka bi yolu yokmu bunun

bocek42

Üye
paylasım ıcın tsklr

deeppit

deeppit

Üye
yüklediğim proğramları sildiğimde proğramın ikonları yani isimleri bugün öğesinden gitmiyor nasıl yapabilirim bilen varmı????

Dosya yöneticisi: Aygıt: Windows: Start Menu: Programs içinden programın adını bul sil :aha:

ArsizHaylaziM

Üye
kardeş rapidden indiremiyorum başka bir siteye upload adebilirmisin

onder karaca

Üye
samsung b 7300 ses sorununa 2 şeyi yapamadım yardım edebilen varmı bana

--------------- Ekleme ---------------

allah aşkına yapan varsa banada anlatsın lütfen bi zahmet

firari04

Üye
ya bende o dediğiniz kodu tuşladım ama değişen bir şey yok kendimde dinledim telefonumdan ses az gidiyo orda başka kodlarda var altta verdiğinizlinkte çalışmıyo açılmıyo...yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

bykacik

Üye
kamerada microfon seside kısık onuda bildiğin mi çözüm varmı servis menuden arttırılabiliyormu yardımcı olabilirsen sevinirim kardeş

ceycey008

Üye
Ya hocam waryaa 10 yıldır internet kullanıyorum ilk defa internetten bu kadar fayda aldım.
telefonumu çok sewiyorum sadece bu sebepten dolasyı satacaktım.çok çok teşekürler.

gokhan.0606

Üye
tşk

Üst Alt