Samsung b7300 Lite Yardim ...

Sponsorlu Bağlantılar

aLperenKarip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung b7300 Lite Yardim ...
Merhabalar,
Arkadaslar Ben Bır Kac Gun Once Almanya'dan .
Samsung Omnia B7300 Lite Markasında Telefon ALdım Fakat Telefon Almanca Oldugu Icın Hıc bır Islem YApamıyorum Bu Telefondan Anlayanlar Var ise Bana YArdımcı Olurlarsa Sevinirim...
Simdiden Tesekkurler
iyi Forumlar..

merakli1i

merakli1i

Üye
ayarlardan dili değiştiremiyormusun kardeş telefon güzel ama internet ayarlarına çok dikkat etmelisin

wise09

wise09

Üye
29 liralık pakete gectim 61 lira fatura geldi kontrol ettirdim wap internet devamlı yemiş biz sanıyoruz wifiden giriyo :)

bykacik

Üye
aldığın telefon çok güzel ancak windows mobile işletimi var biraz profesyonel ama zamanla üstesinden gelirsin

Necmati

Necmati

Üye
dil için telefoncuya başvur bence :D

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
bendede aynı telefondan var forumdada windowsmobil ile ilgili yada sansung b7300 ile ilgili bi paylasım bulamadım ilk wm telefonun bu ve fazlasıyla yardıma ihtiyacım var bu konuda paylasım yapılırsa çok kişiye faydası olur

ally78

Üye

elmass

Üye
internet ayarları için ayarlar/bağlantıları seçin ordan tarayıcı bağlatılarını otomatik seçten çıkartın altta work seçin. sonra bağlatı ayarlarından internete otomatik bağlanan programlarıın profilini work olarak düzenleyin. böylelikle artık wifi den bağlanırsınız. bende omnia lite kullanıyorum bi güncelleme yapamadım arkadaşlar bide telefon son zamanda kendini çok kasıo.oyun konusunda size yardımcı olabilirim

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
wifi sorunu bendede vardi ayarlarla baya bi oynadım olmadı sonunda hard format attım kendi kendine düzeldi

drcell

Üye
Merhabalar,
Arkadaslar Ben Bır Kac Gun Once Almanya'dan .
Samsung Omnia B7300 Lite Markasında Telefon ALdım Fakat Telefon Almanca Oldugu Icın Hıc bır Islem YApamıyorum Bu Telefondan Anlayanlar Var ise Bana YArdımcı Olurlarsa Sevinirim...
Simdiden Tesekkurler
iyi Forumlar..

adresinden son çıkan B7300XXJC2 isimli firmware'i indirip yine aynı sitede anlatılan yöntemlerle telefona kurarsanız hem güncel sürüme hemde Türkçe dile sahip olursunuz. Yapacağınız işlemin azami dikkat gerektirdiğini ve yapılacak bir hatada telefonunuzun zarar görebileceğini lütfen unutmayınız ve kesinlikle XP yüklü bir bilgisayarda yapınız.

ezgilz

Üye
arkadaslar merhaba..1 hafta oluyo bu telefonu alalı ama neresıne girsem internete baglanıyor.hattım faturalı ama ne kadar hesap gelıcek bılmıyorum..wifi acık degilken bile gprs ten baglanıyo bunu nasıl önleriz arkadaslar.. E isareti cıkıyo G işsareti cıkıyo nasıl bişey bu anlamadım..yardım lutfen

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
dstum hard formatla ancak başarabildim ben o kadar uğraşmıstım olmamıstı sonra kendi kendine düzeldi:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

yaa bi Allah'ını seven bana bi navigasyon proğramı yollasın

drcell

Üye
Bu sorunu yaşamamak için ya telefonunuzdaki operatöre ait data bağlantı ayarlarını sileceksiniz yada bağlantı ayarlarından internet için Work seçeneğini kullanacaksınız. Omnia Lite için ayarlar;

Settings > Advaced Settings > Connection > Browser Connections kısmında "Automatically detect settings" kısmındaki işareti kaldırıp altındaki "Select Network" kısmından "Work" seçip ayarları kaydediniz.

Daha sonra Settings > Advaced Settings > Connection > Connections kısmına gelip ekranın en altındaki sekmelerden Advanced'ı seçip daha sonra Select Networks butonuna basın. Bu ekranda her iki aşağı açılır kutudaki değerleri "My Work Network" yapınız ve sağ üstteki OK butonuna basarak ayarları kaydediniz.

Yaptığınız işlemin doğruluğunu anlamak için Opera Mobile'ı açın ve Samsung ana sayfasının yüklenip yüklenmediğine bakın. Büyük ihtimalle yüklenmeyecek ve mevcut bağlantı ayarlarınız ile internete bağlantı sağlanamadığını söyleyen bir uyarı çıkacaktır.

ezgilz

Üye
Bu sorunu yaşamamak için ya telefonunuzdaki operatöre ait data bağlantı ayarlarını sileceksiniz yada bağlantı ayarlarından internet için Work seçeneğini kullanacaksınız. Omnia Lite için ayarlar;

Settings > Advaced Settings > Connection > Browser Connections kısmında "Automatically detect settings" kısmındaki işareti kaldırıp altındaki "Select Network" kısmından "Work" seçip ayarları kaydediniz.

Daha sonra Settings > Advaced Settings > Connection > Connections kısmına gelip ekranın en altındaki sekmelerden Advanced'ı seçip daha sonra Select Networks butonuna basın. Bu ekranda her iki aşağı açılır kutudaki değerleri "My Work Network" yapınız ve sağ üstteki OK butonuna basarak ayarları kaydediniz.

Yaptığınız işlemin doğruluğunu anlamak için Opera Mobile'ı açın ve Samsung ana sayfasının yüklenip yüklenmediğine bakın. Büyük ihtimalle yüklenmeyecek ve mevcut bağlantı ayarlarınız ile internete bağlantı sağlanamadığını söyleyen bir uyarı çıkacaktır.

cok tesekur ederim yaa saolun gercekten..oldu simdi cok rahatım :sarıl:

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
wi-fi den bağlandığında bağlanıyormu onada bak. :hmmm

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
oke o zaman:oke:

ENYA

Üye
Allah seni nasıl biliyosa...E işareti çıkıyo G işareti çıkıyo filan.. :))))) NoData yükle.Çalıştır.Çıkan seçeneklerin hepsini Toggle diyerek disabled yapıyosun.Önerim telefonunun ayarlarıyla oynama...Allah emi güldürdün ya beni...

lazico

Üye
sa beyler bendede b7300 war artık şebeke bulmuyo neden olabilir
yardım lütfnn şimdiden teşekkürler

ghost_7

ghost_7

Üye
slm arkadaşlar b7300 aldım fakat video izleyemiyorum skfrire yükledim olmadı sildim yardımcı olursanız svnirim