Samsung b7300 Lite Yardim ...

Sponsorlu Bağlantılar

ezgilz

Üye
izleniyor fakat telefon ılk olarak vıdeoyu telefona kaydedıyor..kaydet de sonra gıt ortam oynatıcıyı guncelle orda cıkıyor zaten izleyebılırsın boylelıkle

dersimli_6262

Üye
adresinden son çıkan B7300XXJC2 isimli firmware'i indirip yine aynı sitede anlatılan yöntemlerle telefona kurarsanız hem güncel sürüme hemde Türkçe dile sahip olursunuz. Yapacağınız işlemin azami dikkat gerektirdiğini ve yapılacak bir hatada telefonunuzun zarar görebileceğini lütfen unutmayınız ve kesinlikle XP yüklü bir bilgisayarda yapınız.

site sorunlu sanırım ( bende becerememiş olabılırım ) tekrardan kontrol edebilirmisin dostum ??

musty14

Üye
arkadaslar benimde bi sorunum var :ehe aslında cok kçük bi sorun ama :D
ön kamera yı nerden clstırıcaamı bilmiyorm :D:aha:

caner_adu

caner_adu

Üye
ön kamera sadece görüntülü aramada çalışır :))) 3g çeken yerde rehberden bir isme gel ordan seç görüntülü arama de oldu bu iş.
ayrıca telefon çok sağlam arkadaşlar 2 3 aydır kullanıyorum sadece güneşte mesaj yazarken biraz zorluyo yoksa internet olarak 10 numara telefon bağlanma hızı 10 numara

birkan11

birkan11

Üye
haatalı link müdür...:)

musty14

Üye
saol caner :D

İndirici xDe

İndirici xDe

Üye
Arkadaş Bende Bu Yıl Aldım.1 Ay İçinde Telefonu Öğrendim Karıştıra Karıştıra 10 tLm varDı Hepsi Gün geCTikce gidio Kendi Kendine Ağ Bağlantılarını Kesiom Olmior!!! BiraS Gıcık:angry: aMa İyi bi Tel:heyo:

aeim

Üye
link üyelik istiyor :P

umutgulu

Üye
bu verdiğiniz adrese girilmiyor beyefendi