PriZm Üye aleranol' Alıntı: hakkında ne düşünüyorsun? Teamviewer dan en iyisi vazgeçeyim Genişletmek için tıkla ... WTF? komutunu kabul etmesi lazımdı aslında OpenBSD programını yükledin değilmi? sanki o uygulamaya bağlanamadığından bir hata vermiş gibi. - - - Eklendi - - - continue for yaz bakalım ne diyecek
aleranol' Alıntı: hakkında ne düşünüyorsun? Teamviewer dan en iyisi vazgeçeyim Genişletmek için tıkla ... WTF? komutunu kabul etmesi lazımdı aslında OpenBSD programını yükledin değilmi? sanki o uygulamaya bağlanamadığından bir hata vermiş gibi. - - - Eklendi - - - continue for yaz bakalım ne diyecek
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: WTF? komutunu kabul etmesi lazımdı aslında OpenBSD programını yükledin değilmi? sanki o uygulamaya bağlanamadığından bir hata vermiş gibi. - - - Eklendi - - - continue for yaz bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla ... Bad number yav ben bu openbsdyi nereden bulacam şimdi yav? Uygulamada var zannediyordum. - - - Eklendi - - - İndimi?
~N.A.W.Y~' Alıntı: WTF? komutunu kabul etmesi lazımdı aslında OpenBSD programını yükledin değilmi? sanki o uygulamaya bağlanamadığından bir hata vermiş gibi. - - - Eklendi - - - continue for yaz bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla ... Bad number yav ben bu openbsdyi nereden bulacam şimdi yav? Uygulamada var zannediyordum. - - - Eklendi - - - İndimi?
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: hayır 668 bayt ile çekiyor şuan şaka gibi Genişletmek için tıkla ... Benim 3gnin normal hızı bi durdur tekrar başlat olmadı ben direk netteki adresten indirdim hiz sınırı yokmuş - - - Eklendi - - - Bu arada open bsdyin nasıl kuracam tele? Aradım taradım yok.
~N.A.W.Y~' Alıntı: hayır 668 bayt ile çekiyor şuan şaka gibi Genişletmek için tıkla ... Benim 3gnin normal hızı bi durdur tekrar başlat olmadı ben direk netteki adresten indirdim hiz sınırı yokmuş - - - Eklendi - - - Bu arada open bsdyin nasıl kuracam tele? Aradım taradım yok.
PriZm Üye evet ama wi-fi dan indiriyordum zaten durdurdum başlattım birşey değişmedi şimdi zamunda ve sourceforge nin izleyicilerini utorrentten ekledim normale döndü
evet ama wi-fi dan indiriyordum zaten durdurdum başlattım birşey değişmedi şimdi zamunda ve sourceforge nin izleyicilerini utorrentten ekledim normale döndü
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: evet ama wi-fi dan indiriyordum zaten durdumdum başlattım birşey değişmedi şimdi zamunda ve sourceforge nin izleyicilerini utorrentten ekledim normale döndü Genişletmek için tıkla ... Oh sevindim. % kac şimdi? Ya bu openbsd ne ise yarayacak vnc falan var hazirda bekliyor sadece imaji acamadim terminalden :banghead: paslanmisim pc ve ubuntu kullanmayali.
~N.A.W.Y~' Alıntı: evet ama wi-fi dan indiriyordum zaten durdumdum başlattım birşey değişmedi şimdi zamunda ve sourceforge nin izleyicilerini utorrentten ekledim normale döndü Genişletmek için tıkla ... Oh sevindim. % kac şimdi? Ya bu openbsd ne ise yarayacak vnc falan var hazirda bekliyor sadece imaji acamadim terminalden :banghead: paslanmisim pc ve ubuntu kullanmayali.
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: indirme bitti şimdi başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Yeah root@falanfilan yazani bir atlat sonra
~N.A.W.Y~' Alıntı: indirme bitti şimdi başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Yeah root@falanfilan yazani bir atlat sonra
doctorrr Üye Böyle bi' şey olacağına ihtimal verilebilir, Tizen umut vaadediyor çünkü... Yalnız bu kolay kolay değil belirli bir periyod içerisinde olacaktır.
Böyle bi' şey olacağına ihtimal verilebilir, Tizen umut vaadediyor çünkü... Yalnız bu kolay kolay değil belirli bir periyod içerisinde olacaktır.
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Yeah root@falanfilan yazani bir atlat sonra Genişletmek için tıkla ... Atlatırız ama ondan sonra Rock değil, - - - Eklendi - - - birşeyler yapıyorum şuan işte
aleranol' Alıntı: Yeah root@falanfilan yazani bir atlat sonra Genişletmek için tıkla ... Atlatırız ama ondan sonra Rock değil, - - - Eklendi - - - birşeyler yapıyorum şuan işte
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Atlatırız ama ondan sonra Rock değil, - - - Eklendi - - - birşeyler yapıyorum şuan işte Genişletmek için tıkla ... Yani sende wtf? Yazdın cfg dosyası istiyor belkide dedim onun konumunu verince izin sorunu dedi şimdi demiyor direk hata veriyor. Acab niye?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Atlatırız ama ondan sonra Rock değil, - - - Eklendi - - - birşeyler yapıyorum şuan işte Genişletmek için tıkla ... Yani sende wtf? Yazdın cfg dosyası istiyor belkide dedim onun konumunu verince izin sorunu dedi şimdi demiyor direk hata veriyor. Acab niye?
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Bir Ubuntu yazısı gördüm sanki - - - Eklendi - - - telefon kastı Genişletmek için tıkla ... Wtf wtf wtf açtı mi? Nasil geçtin yaziyi ne yaptın nasıl yaptın noluyor orda?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Bir Ubuntu yazısı gördüm sanki - - - Eklendi - - - telefon kastı Genişletmek için tıkla ... Wtf wtf wtf açtı mi? Nasil geçtin yaziyi ne yaptın nasıl yaptın noluyor orda?
aleranol Üye Noluyor orda bi mesaj yaz nasıl geçtin? Ss atsan da olur hadi ama meraktan çatlıyorum şu an