gonuldostu82
Üye
yanii sadece XXLQE polanya romu ve CWM sini yükledim. bu CWM bu rom için düzenlenmiş.
- - - Eklendi - - -
yooo yapmaz öyle kullan daha iyi fazla kurcalamamış olursun
ok şimdi anladım tamam o zaman cocore kernele gerek yok
yanii sadece XXLQE polanya romu ve CWM sini yükledim. bu CWM bu rom için düzenlenmiş.
- - - Eklendi - - -
ok şimdi anladım tamam o zaman cocore kernele gerek yok
aynen öyleyanii sadece XXLQE polanya romu ve CWM sini yükledim. bu CWM bu rom için düzenlenmiş.
- - - Eklendi - - -
yanlış anlama gönüldostuna sormamdaki amaç seninde almanya romu cocoreyi kurupta telefonunda donma kasma reset gibi sorunların oldugunu bıldıgım ıcın bende boyle sorunlar yok gonuldostundada yok bıldıgıme gore onun ıcın o kurupda söylerse diye beklıyorum
evet dogru oydu![]()
bende o dertten yanıyodum sureklı rom deiştiriyodum halıyle aklıma o soru geldı eskısı kalıyomu yada kalıntılar kalıyomu zarar verıyomu dıye hatta konu bıle açtım ama herhangı bı sorun olmuyo hersey sıfırlanıyo yenı rom yukleyıp format atınca

S.a kardeş bu cwm dosyasını sd kart a zip dosyası olarak attım tel de dosyayı bulup üzerine tıklayınca.INSTALL / SDCARD , FİNDİNG UPDATE PACKAGE OPENİNG UPDATE PACKAGE VERİFYİNG UPDATE PACKAGE VE EN SON E:SİGNATURE VERİFİCATİON FAİLED YAZISI GELDİ ZİP DOSYASINI DİREK KOPYALA YAPISTIR YAPTIM SD KART A NEDEN HATA VERİYOR ACABA ?
yanlış anlama gönüldostuna sormamdaki amaç seninde almanya romu cocoreyi kurupta telefonunda donma kasma reset gibi sorunların oldugunu bıldıgım ıcın bende boyle sorunlar yok gonuldostundada yok bıldıgıme gore onun ıcın o kurupda söylerse diye beklıyorum
statüd bar paketlerinidemi aynı şekilde yüklüyoruz üstad sd kart a atıp ta ?
kesinlikle benim gerek Almanya romu olsun gerekse Türkiye romu olsun çok çok iyi hiç bir şikayetim yok ben sadece merak ediyorum bugün kuracağım akşam işim vardı büyük bir ihtimal ile benim kullanmadığım uygulamalar içinden kaldırılmıştır bakalım akşam yükleyeceğim
Odinle güncellemek yaptıktan sonra cwm dosyasını yükledim ama failed verdi :S