samsung ace cihazın bu sürümü yükseltilemez hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suleymanomer

Üye
    Konu Sahibi
samsung ace cihazın bu sürümü yükseltilemez hatası
herkese selan samsung ace telefonu yeni aldım androıd konusunda acemiyim pcye telefonun kutusundan cıkan kies i kurdum telefonu bagladım cihazın bu sürümü yükseltilemez diye hata veriyor forumlarda okuduguma göre bunu kies programından yapabilir diye kies i kalırıp 1.5.3 sürümünü indirdim ama ondada aynı hatayı verdi telefono sıfır aldım yeni cıkan 2.3.3 sürümünü yüklemek istiyorum ne yapmam gerek telefonu aldıgım yere mi götürüp geri mi vereyim yardımlarınızı bekliyorum
:ağlarım:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
galaxy ace'e gelmedi daha 2.3.3

suleymanomer

Üye
    Konu Sahibi
telefonda 2.2.1 sürümü yüklü bu güncelmi birde başka telefonda cihaz en son sürüm yükü yazıyor benim telefonda neden yükselmeye izin vermiyor telefonda teknik arıza varsa iade edyim ayrıca cevabın için teşekkür ederim

nexpow

nexpow

Üye
arkadaşın dedigi gibi sende 2,2 sürüm var 2,3 sürüm daha gelmedi 2,3 aya kadarda gelecegini sanmam fakat başka programlarla yapbilirsin mesela odin fakat bilmiyosan birine sormadan yapma

suleymanomer

Üye
    Konu Sahibi
peki 2.3 çıktıgında kiesten güncelleme yapabilirmiyim aslında asıl sorunum başka telefonda en son sürüm yükü yazerken benim telefonda cihazın bu sürümü yükseltilemez hatası dedigim gibi telefonu dün aldım arızalıysa iade ederim ama aradan zaman geçince iade olayı zora girer

nexpow

nexpow

Üye
anlattıklarından bişey anlamıyorum bak bende 2,2 yüklü dünyada en cok kullanılan versiyon bu bende şuan kiesden güncelleme yapamıyorum bu bi sorun deil mesela önceden samsung galaxminide 2,3 güncellemesi yapılmıyodu sonra samsung 2,3 cıkardı minide yapılıyo artık acedede olmasını beklicez bu bi sorun degil telefonla alakası yok neden 2,3 yüklemek istiyosun

yasinzanbak

Üye
kardes hıç deneme 2.3 de cok fazla ram kullanıyo ve hıc bir fark yok ben kolayını bulsam 2.1 e dusurcem daha hızlı ve fazla oyun acsın diye ayrıca 2.3.3 dede flash destegı yok bosuna ugrasma derim

nexpow

nexpow

Üye
evet 2,3 cok fazla ram kullanıyomuş bir cok kişiden duydum

spongemert

spongemert

Üye
Fit'e de mi gelmedi bende Fit var aynı sorun bende de var.

shipped

shipped

Üye
yani 2 ay evvel bunla ilgili konu açtım detayıyla anlattım gerekli tüm dosyaların linklerini verdim. bırakın 2,3,3 ü 2,3,4 cıktı millet kullanıyor siz hala araştırmadan etmeden konu açıyorsunuz burada. biraz araştırın galaxy ace root romm işlemleri diye konu var orada herşey en ince ayrıntısıyla anlatılıyor.
bazı uzman arkadaşlar ram fazla kullanıyor flash desteklemiyor diye bişeler yazmış. bunların firmwareyle alakası yoktur. ace nin işlemcisi arm tipi işlemci ve bu işlemciler flash desteklemez firmwareyle bir alakası yok yyani. ayrıca ram meseleside şundan kaynaklanıyor. yeni firmvare yüklemeden evvel hafıza kartına ve telefona format atmaz iseniz. eski program artıkları ram i meşgul ediyor . cihazı ve hafıza kartını formatlayıp öyle rom yükleyin. bide bilmeden atan arkadaşlar rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin

spongemert

spongemert

Üye
yani 2 ay evvel bunla ilgili konu açtım detayıyla anlattım gerekli tüm dosyaların linklerini verdim. bırakın 2,3,3 ü 2,3,4 cıktı millet kullanıyor siz hala araştırmadan etmeden konu açıyorsunuz burada. biraz araştırın galaxy ace root romm işlemleri diye konu var orada herşey en ince ayrıntısıyla anlatılıyor.
bazı uzman arkadaşlar ram fazla kullanıyor flash desteklemiyor diye bişeler yazmış. bunların firmwareyle alakası yoktur. ace nin işlemcisi arm tipi işlemci ve bu işlemciler flash desteklemez firmwareyle bir alakası yok yyani. ayrıca ram meseleside şundan kaynaklanıyor. yeni firmvare yüklemeden evvel hafıza kartına ve telefona format atmaz iseniz. eski program artıkları ram i meşgul ediyor . cihazı ve hafıza kartını formatlayıp öyle rom yükleyin. bide bilmeden atan arkadaşlar rica ediyorum insanları yanlış bilgilendirmeyin

Öyle yapınca garantiden çıkmıyor mu?

Bu arada profil resmini Androidify ile mi yaptın?

fthakan

fthakan

Üye
arkadaşlar bende de turkcellden alınma 2.2 froyo yüklü galaxy 9000 var ama bende de bu sürümü güncelleştiremezsiniz diye bişeyler çıtı nedeni ne olabilir nasıkl yüklseltebiliriz?

nexpow

nexpow

Üye
2,3 güncellemesi gelmemiştir kiese

shipped

shipped

Üye
şu kies i artık kaldırıp atın. odin le yükleyin rom ları .
bu arada resmi pc de yaptım.
ve evet kies güncellemeleri hariç yaptığınız tüm rom yüklemeleri ve root işlemleri garanti dışı bırakır. ve hatta market harici programların neden olduğu arızalar bile garanti dışıdır

baron6134

Üye
arkadaşlar mrb..
ben bu yazılımın yani 2.3.4 sürümünü samsungn kendi firmware stesinden indirdim kieste yayınlanmamış olanı yani telefona odin ile kurdumm sorunsuz çalıştı gayet te hızlıydı yani...daha sonra başka bir sürümle değişeyim derken şarj bitti ve tlf açılmadı serviste düzelttik :) asıl sorunum bende 2.2.1 var kieste şuanda 2.3.3 var ve bu sürümü ben göremiyorum tlf takınca güncellenemz fln yazıyor bununla ilgili olarak yardım edecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürlerii bir borç biliyorum :)

----------Eklendi @ 15:16:39 ---------- Yazıldı @ 15:11:45 ----------

shipped ben romları odinle yukledim hatta tlf servislik oldu trabzonda bişe soylemeden yaptırdım yeni yazılım attılar hatta bana bunu yazılım ataken mi bu hale getirdin bile dediler :)::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt