Samsung ace brick

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guvencan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ace brick
Rom manager den sd de rom dosyası bulunmadığı halde

install from sd card dedim telefon gitti

hiç bir şekilde tepki vermiyor ses kısma+menu+kapama
menu+kapama

dongle usb jıg diye bi şey buldum sipariş verdim olursa artık

Bu konu ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum telefonu güç bela aldım daha 1 hafta oldu gebercem

Favorite

Favorite

Üye
Geçmiş olsun Aynı sorun bendede var telefonum brick oldu room manager aynen senin yaptığın hatayı yaptım servisteydi bu gün haber geldi ekran kartı yanmış dediler fiyatı 260 tl bende telefonu geri aldım çok yüksek fiyat verdiler ama yanan bir şey yok boot silindi galiba. Usb yi dene olura buraya yorum yazarsın bende araştırıyorum çözersem cevap yazarım.

egemen3223

egemen3223

Üye
Sonuç ne oldu? Yazabilirmisn?:hmmm

Favorite

Favorite

Üye
Sonuç ne oldu? Yazabilirmisn?:hmmm

Cevap geç oluyor ama yinede yazayım başkalarının işine yarayabilir. En baştan anlatıyorum telefonunu root yapmıştım sonra iyi bir android kullanıcısıymışım gibi room manager yükledim ve rom'u yedeklemediğim halde install rom diye bir seçenek var tıkladım telefon boot dahil her şeyi sildi ama cd kartta room yedeği olmadığından hiçbir şey okuyup telefona yükleyemedi ve telefon birick olmuş oldu yani tamamen sustu tepkisiz kaldı servise götürdüm 260 tl fiyat verdi anakartı yanmış dediler ama yanan bir şey yoktu bunu neden böyle yapıyorlar onuda öğrendim jtag yapma riskine girmemek için direk kartı değiştiriyorlar jtak riskli bir iştir bende uyanığım ya jtag yapan bir usta buldum ama ne ustaydı telefonun ana kartını gerçekten yakmıştı telefonumu jtag yapmaya vermeden önce pc telefonu usb gibi tanıyordu 3 tuşa basınca ama geri aldığımda tamamen gitmişti ve en sonunda servise göttürmeye mecbur kaldım 260 tl karşılığında değiştirdiler eskisi gibi oldu şu an sorunsuz kullanıyorum fazla derinlere girmiyorum yine root yaptım ama artık acemi değilim bilinçli kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt