Öneri Samsung A5(2016) cihaz alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung A5(2016) cihaz alınır mı?
İyi forumlar samsungun a5 2016 modeli özellikleri ve tasarımı ile hoşuma giden bi cihaz oldu kullandığım cihazdan da sıkıldım değiştirmek istiyorum sizce alınır mı a5? taksitle falan almayı planlıyorum sizce a5 mi alsam iyi olur yoksa s6 mı aralarında 200 tl fiyat farkı var amiral gemilerden almak isterdim ama her geçen gün yenisi çıktığı için istek de kalmadı sizin görüşleriniz nelerdir ? bütçe olarak 1500 civarı satılan cihazlardan düşünüyorum.

MaxipmaN

Üye
S6 tabiki de. Ya da beklersen a5in fiyatı çabuk iner. Ama ben s6 al keyfine bak derim. A5in bataryası 2900mah sanırım o nedenle sarj avantaji olacaktır ama geri kalan özelliklerde s6 ezer.

ca_sus

Üye
lg g4 al keyfine bak kardeş 1500 a5 e vereceğine 1300 ithalat garantili hepsi burada da 1550 de lg tr garantili n11 de paran cebinde kalsın lg g4 de seni yarı yolda bırakmaz birde tabi telefonu alma sebebin senin ne alıp almayacağını belirler a5 6.0 dan sonra güncelleme almaz g4 6.0 aldı zaten 7 .0 da rahatlıkla alır derim hangisini alırsanda şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fiyatı bu kadar düşmüşken s6 alınabilir.

TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden telefonu çok fazla kullanirdim elimden düşmezdi artık fazla kullanmiyirum telefonda fazla oyun oynamam 1-2 oyun yeter yanı internette takılırım çoğunlukla o yuzden ahim şahım özellik şart değil bi de ön kamerasi iyi olsun yeter tabi batarya da

Sarangni

Sarangni

Üye
Geçen buna benzer farklı bir başlık daha vardı A8 mi Note 4 mi diye... Burada da benzer bir durum var. Hep söyledim ve söylerim de amiral gemisi bir cihaz dururken yarın bir gün akibeti ne olacağı belli olmayan bir cihaz alınmaz. Kendinize 1500 TL civarı bütçe belirlemişsiniz. Gidin S6 alın ya da başka bir makanın amiral gemilerine bakın. Paranıza yazık etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: 0rqin4L

Üst Alt