Samsung Galaxy A5 (2016) 720p HD ekran ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A5 (2016) 720p HD ekran ile geliyor
Teknoloji hızla gelişiyor bence fhd artık bir standart hale gelmeli :hmmm


Samsung’un yeni Galaxy A modelleri 2016’da firmanın önemli cihazları olarak pazarda yerini alacak….


Samsung’un geçtiğimiz sene sonu ve bu sene içerisinde en çok ilgi gören akıllı telefon modelleri arasında Galaxy A serisi cihazlar vardı. Bu modeller, metal çerçeve yapısı içerirken, ayrıca bakıldığında premium tasarımı da akıllı telefon meraklılarının ilgisine neden oldu.



Samsung şu ana kadar bir çok akıllı telefon modelini Galaxy A serisine dahil ederken, çok yakında da yeni nesil Galaxy A modellerini sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni cihaz hakkında bilgiler de gelirken, özellikler TENAA, Bluetooth SIG, FCC gibi sertifikasyon sürecinde ya da benchmark veri tabanlarında bu yeni modelleri görmekteyiz.

Güney Kore devinin yeni dönemde sunacağı yeni nesil Galaxy A modellerinden bir tanesi de Galaxy A5 (2016) olacak ve bu yeni cihazın ekran çözünürlüğü hakkında bilgiler geldi. Samsung’un kendi web sitesi üzerinden User Agent profile, akıllı telefonun 1280×720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geleceğini doğruluyor.

Bu yeni akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Cihazın diğer teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni nesil Samsung Galaxy A5 akıllı telefon 2GB sistem belleği içerecek. Yeni akıllı telefonda 1.6Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-T720 grafik işlemci içeren yonga setine yer verilecek.

Arka tarafından LED flaş destekli 13MP kamera taşıyacak olan Galaxy A5’in ön yüzünde ayrıca 5MP Selfie kamerası da bulunacak. NFC desteği de içerecek olan cihazda ayrıca parmak izi tarayıcısının da yer alacağı ifade edilirken, böylece Samsung Pay için hazır olacağını da ekleyelim.

Samsung Galaxy A5 (2016) 720p HD ekran ile geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt