samsung 8500 waweye rakıp aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihat emre_1

Üye
samsung 8500 waweye rakıp aranıyor
beyler ne dersınız bu telı almayı dusunuyorum rakıp olacak tel varsa onerılerınızı eksık etmeyın ısletım sıstemı olarakta benı bılgılendırın lutfen :hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
iphone 4
htc hd2
rakipleri:D

critic73

Üye
cihaz sorunlu arkadaş alma bence ben pişman oldum cihazın tam olarak sorunu ne anlamadım ama gün içerisinde 5 ile 10 defa arasında kapanma yaşanıyor kendi kendine kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadanda açılmıyor anlam veremiyorum bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşıyormuş karar senin saygılar...

uguricmez

uguricmez

Üye
cihaz sorunlu falan değil 5 aydır kullanıyorum.çok net söyleyebilirim düşünmeden al.ama rakip istersen htc hd2 biyatı yarı misli fazla ama!!!sorun yaşayan arkadaş samsung apps güncelleme yapabilir.sorun versiyordur sanırım.

alicem123

alicem123

Üye
Rakipmi istiyorsun nokia n8 ve c7 yi incelemeni ve videolarını youtubeden seyretmeni istiyorum.

daraldım

Üye
Bende aldım 10 gundur kullanıyorum yazılım destegi mukemmel ücretsizde indirebiliyorsun bir çok programı görüntü kalitesi harika onun yanında navigasyonu biraz kötü ama google maps indirdim 8500 a göre cok güzel ve kullanımı basit internette gezinmek gercekten cok zevkli hiç düşünme al pişman olmazsın hızı gercekten iyi ben gercekten cok menunum ilk alırken arastırmıstırdım acaba bi sorunda bende olurmu diye ama su an iyiki almısım diyorum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt