hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yazılım olsa bile Samsung sence o kadarr ram koyar mıYazılım olmadıktan sonra androide 100 gb ram da taksan aynı nane.Ama hiçbir işletim sisteminde bu kadar özgür değiliz o yüzden seviyorum.
Üreten samsungtur, cihaza koyup piyasaya suren asusturVay be benim bilgisayarda bile 1 gb ram var adamlar işi aşmış.
Bu arada ilk 4 gb olan asus değil miydi?
Ekran çözünürlüğünü yükseltmeleri veya daha şık tasarım yüzünden inceltme sebebiyle bataryadan kısmaları yüzünden.bunlar her seferinde daha hizli ve daha az enerji kullanan urunler tasarliyor da pil kullanimi neden farkedilir seviyeye cikmiyor onu anlamiyorum
Şimdi telefon alıyorum diyelim, alırken özellikleri 2gb ram yazıyor. Benim beklentim telefonu aldım, eve geldim, cpu-z'yi felan yükledim ram boyutunu 2048 mb görmem gerekirken, 1704 mb görüyorsam yerim öyle 2gb'lık ram'i açıkçası diyebilirsiniz, benim gibiModülü üretebilirsin de cihazı satarken gpu'ya ne kadar ayrılıyor vs.. onları çıkın, kalanı söyleyin, ki insanlar tercihlerini ona göre yapsın. 6gb'lık modül yapıldı diye konulan ve satın aldığınız telefonda 6gb ram beklemeyin yani.
ekranda harcama fazladir bundan kaynakli olabilir de incelse de bataryanin kapasitesini dusurmuyorlar ya ayni tutuyorlar yada yukseltiyorlar. ekran konusunda da cozum sart. artik herkes yuksek cozunurluk koyuyor telefonlaraEkran çözünürlüğünü yükseltmeleri veya daha şık tasarım yüzünden inceltme sebebiyle bataryadan kısmaları yüzünden.
Geçmiş olsun canım. Bi sorunun yoktur umarım.Samsung teknoloji üreten ve yenilikçi firma. Hayatımızın her yerinde var. Örneğin dün hastaneye gittim radyoloji deki röntgen makinesi Samsung. Emar makinesi samsung.
Samsung gerçekten dev ve bence insaliga hizmet eden bir firma
Arayüz Touchwiz olduktan sonra o RAM yine dolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?