Samsung 5620 Monde MP4 Player Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

archeuscaine

archeuscaine

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5620 Monde MP4 Player Sorunu
arkadaşlar bu telefonda mp4 veya flash player mevcutmu acaba almayı düşünüyorum çokda olumlu yorumlar okudum ancak mesela pc den telefona indirdiğim filmleri klipleri izleyebilirmiyim mp4 olarak veya yotube gibi diğer video siteleri gibi sitelerdenvideo izleyebilirmiyim ?

bunları yapamıyorsam samsungun veya başka telefon markasının bu ölçülerde model önerebilicek olan varmı acaba bu arada nokia 5800 le ilgilenmiyorum :)

ANiill

Üye
başka telefon anc samsung star wifi var ama ben indirip MP4 mpeg4 olsun herseyi izliyorum açıyor yani ama telde faceden video izlenmiyo hiçbir telde izlenmiyo ayrıca :D

trakya2111

Üye
5620 de video izlenmiyor sinir oldum.

ANiill

Üye
Bolt browser ile ben sadece youtube den izleyebildim izlenmiyo değil izleniyo ama küçük bir ekran 20 saniyede bir duruyo falan izeme daha iyi :Dfacede denemedim ama Samsung Wave ile o mükkemmel telefon ile faceden izlenip indirildiğini okudum kullanıcılardan :D

maalibuu

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar. samsung mp4 sorunu ile ilgili:

--------------- Ekleme ---------------

selamun aleyküm ismim Ahmet samsung 5620 mp4 oynatıyor ben denedim.
google a samsung kies indir yazıyoruz 2 adet rar şeklinde.
bunu dizine çıkartıp bilgisayarınıza kurun.
samsungunuzun data kablosunu takın. programınızın altındaki video dönüştürü tıklayın ve samsungunuza gönderin. videolar çok net bir şekilde açılıyor yapamazsanız beni arayabilirsiniz 0555 388 45 00

pckopat_melle

Üye
samsung için wondershare video converter programını tavsiye ederim ozellikle yeni model samsunglr için mp4 formatlarını kusursuz çeviriyor samsungların çoğu modeli normal mp4 ü açmıyor bununla sorunu çözebilirsiniz...