Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung 5603 Preston için Youtube vs. video sitelerine giriş yardım!!
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı...opera mini 4.2 yi indirin..sadece bu tarayıcıyla izleyebildim ben videoları..opera gayet başarılı ve gözlemledeiğim kadarıyla samsungun kendi browserendan daha hızlı..operayı kurduktan sonra bazı ayarlar yapmanız lazım... menü/ayarlar/uygulama ayarları/tarayıcı profilleri ne girin gprs wap ayarlarının yan tarafında sağ tarafı gösteren ok tuşu görüceksiniz ona tıklayın..en alt kısımda gelişmiş ayarlar var ona girin ve dns ayarlarını deiştiricez burdan..statik dns kutucuğunu işaretleyip sunucu 1 e 4.2.2.5 sunucu 2 ye de 4.2.2.6 değerlerini girin ve işlem tamam artık youtube yasağıda kalktı..bi ayar daha kaldı şimdi aynı şekilde menü/ayarlar/uygulama ayarları/medya oynatıcı ya girin orada vod ayarları var ona girip gsm servisinizin gprs wap ayarlarının olduğu kutucuğu işaretleyip çıkın hepsi bukadar artık opera miniden youtuba girip video izleyebilirsiniz
BURADAN YARDIM ALARAK RAHATÇA YOUTUBA A GİREBİLİRSNZ...
cadde19
Üye
kardeşim allah senden razı olsun çok aradım ayarlarını allah razı olsun senden şimdi tıkır tıkır çalısıyor
smsysl
Üye
Merhaba.Telefonum youtube videolarını açmıyor.bekliyor bekliyorr sonra sunucu bağlantı zaman aşımı gibi birşey söylüyor.Daha önce de sizin talimatınıza göre ayarlamıştım.Tüm youtube videolarını izleyebiliyordum.Ama internet ayarlarındaki bir sorundan sonra izleyemiyorum.Yine verdiğiniz talimata göre ayarladım ama bu sefer olmadı.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz? ((((((((
frtbyr
Üye
arkadaşlar bende aynı sorunla karşılarmıştım ve çözüm yoluna ulaştım ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarı oradan kullandığınız wap ayarını seçin (örneğin:avea için avea gprs wap ) gibi kolay gelsin...