samsung 5603 Preston için Youtube vs. video sitelerine giriş yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

cepayar

Üye
Opera yı prestona kurdum ne yaptımsa bağlanmıyor türkceli aradım olmadı samsung u aradım olmadı forum da yazanları denedim olmadı bu işin detayı nedir lütfen biri anlatsın
yardımmmmmmmmmm

glsavvick

Üye
darklordozan peki eski internet uygulaması bitti mi_? yani 1gb fln tutturmuştum arkadaşa sallayarak.. artık sabit 100 mb mı_?

darklordozan

darklordozan

Üye
    Konu Sahibi
darklordozan peki eski internet uygulaması bitti mi_? yani 1gb fln tutturmuştum arkadaşa sallayarak.. artık sabit 100 mb mı_?

bildiğim kadarıyla hala var 1 gb ama yinede turkcell'in sitesine girip daha ayrıntılı bakabilirsin. ben çoğu kişi 100 mb kullandığı için 100 mb ı söyledim.. bence yeterli oluo..

glsavvick

Üye
bildiğim kadarıyla hala var 1 gb ama yinede turkcell'in sitesine girip daha ayrıntılı bakabilirsin. ben çoğu kişi 100 mb kullandığı için 100 mb ı söyledim.. bence yeterli oluo..

tamam saol..

selzecuk978

Üye
Opera yı prestona kurdum ne yaptımsa bağlanmıyor türkceli aradım olmadı samsung u aradım olmadı forum da yazanları denedim olmadı bu işin detayı nedir lütfen biri anlatsın
yardımmmmmmmmmm

sansure01

Üye
arkadaşlar youtubeden video izlemek için menü-ayarlar-uygulama ayraları-tarayıcı prfilleri-turkcell internet-(yanındaki oka tıklıyoruz)-gelişmiş ayarlar-statik dns 1 (4.2.2.5) statik dns 2 (4.2.2.6) yapıp tamam daha sonrada kaydet diyoruz. daha sonra aynı şekilde uygulama ayarlarından medya oynatıcıyı seçiyoruz ve vod ayarlarına tıklıyoruz onu da turkcell internet olarak işaretleyip kaydediyoruz şimdi youtube den istediniz videoyu keyifle seğredebilirsiniz... teşekkürü çok görmeyin opera miniye veya flasha gerek yok ... telefonda flash var zaten ii seyirler herkeze

vicivici

Üye
çok teşekkürler gerçekten artık youtuba girip sorunsuz video izleyebiliyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonum samsung preston değil,samsun corby..

enes_103

Üye
3 g oldugu ıcın ınternete gırmıyo ıptal ıdın 3 g yı gırer

mert_27__

Üye
kardeş deniyorum internete baglanılamadı dio bunun için lazımmı yoqsa konturlumu?????????

ayurtkok

Üye
beyler aynen genc_sezar kardeşimin dediği gibi yaın tamamdır

halukccc

halukccc

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı...opera mini 4.2 yi indirin..sadece bu tarayıcıyla izleyebildim ben videoları..opera gayet başarılı ve gözlemledeiğim kadarıyla samsungun kendi browserendan daha hızlı..operayı kurduktan sonra bazı ayarlar yapmanız lazım... menü/ayarlar/uygulama ayarları/tarayıcı profilleri ne girin gprs wap ayarlarının yan tarafında sağ tarafı gösteren ok tuşu görüceksiniz ona tıklayın..en alt kısımda gelişmiş ayarlar var ona girin ve dns ayarlarını deiştiricez burdan..statik dns kutucuğunu işaretleyip sunucu 1 e 4.2.2.5 sunucu 2 ye de 4.2.2.6 değerlerini girin ve işlem tamam artık youtube yasağıda kalktı..bi ayar daha kaldı şimdi aynı şekilde menü/ayarlar/uygulama ayarları/medya oynatıcı ya girin orada vod ayarları var ona girip gsm servisinizin gprs wap ayarlarının olduğu kutucuğu işaretleyip çıkın hepsi bukadar artık opera miniden youtuba girip video izleyebilirsiniz
dostum cok saol ya telefonum yarın geliyor hemen yapıcam . cok iyi oldu ellerine saglık saolasın =)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar youtubeden video izlemek için menü-ayarlar-uygulama ayraları-tarayıcı prfilleri-turkcell internet-(yanındaki oka tıklıyoruz)-gelişmiş ayarlar-statik dns 1 (4.2.2.5) statik dns 2 (4.2.2.6) yapıp tamam daha sonrada kaydet diyoruz. daha sonra aynı şekilde uygulama ayarlarından medya oynatıcıyı seçiyoruz ve vod ayarlarına tıklıyoruz onu da turkcell internet olarak işaretleyip kaydediyoruz şimdi youtube den istediniz videoyu keyifle seğredebilirsiniz... teşekkürü çok görmeyin opera miniye veya flasha gerek yok ... telefonda flash var zaten ii seyirler herkeze
eywallah dostum:oke:

fberkay06

Üye
youtube icin bilgi paylasan arkadasa saol msn giren varrm varsa hangi programdan giriyor

Corby'm

Üye
Hey,
Youtube Mobil olarak Samsung'a uygun bölümüne girdin mi ? Yine aynı youtube, sadece Samsung bölümü. Tüm videolar Samsung 'a uygun oluyor .. (uyumlu telefonlar icin ..)

cekicenn17

cekicenn17

Üye
arkadaşlar opera mini 4.2 telefonumda var kur diyorum kuruyormu bilmiyorum nasıl olcak :S

metalmilita

Üye
ya arkadaslar bende samsung corby war ama internete bağlanamıyorum network bağlantı hatası diyor.wap ayarları icin mesaj gönderiyorum telefon modeli bulunamamıstır diyo ya neden internete bağlanamıyorum yardım ederseniz sevinirim hattım turkcell..

kemaltut

kemaltut

Üye
arkadaşlar opera mini 4.2 telefonumda var kur diyorum kuruyormu bilmiyorum nasıl olcak :S

oyunlar ve daha fazlası menusunun ıcıne bak orda opera mını yazar goruceksın msn problemı arkadasım ıse telefondan ınternete gırerek google ye e buddy yazıp ılk lınke tıklayarak yukleyebılır saygılar

mr_myth

Üye
arkadaşlar ii guzel bende dediğiniz gibi yaptım olay guzel girdi izledim fakat en son vi fi den baglan mıyor turkcell gprs den baglanım mı dior oyle acıyor video yu sonra ekran daki E kırmızılasıyor bu faturaya yansıyor mu ? ynsıyorsa vi fi ne işe yarıyor :)

meerrtt

Üye
allah senden bin kere raz olsn kardesim

turka86

Üye
arkadaşlar samsung 5603 telefonuma baya çok oyun ve uygulamalar yüklemiştim daha sonra baktım telefon yavaşladı bende yanlışlıkla tüm uygulamaları sildim telefonun ilk alındığında gelen uygulamaları ve oyunları bana gönderebilen veya söyleyebilen varmıdır acaba eskiden yotubede yukarıdaki arkadaşın anlatamıyla yapıp giriyor ve izliyordum şimdi uygulamaları tamamen sildiğimden sanırım yotubede desteklenmyen çözünürlük diyor daha düne kadar izliyordum bugün sildikten sonra izleyemedim lütfen yardım edinn..

popilik

Üye
merhaba ben de s5603 kullanıyorum daha önce paylaştığınız ayarları da yaptım ama youtube sayfası açılmıyor..the request is not understood diyor ve hata veriyor...arkadaşım da aynı telefonu kullanıyor onda sayfa açılıyor ama ben de açılmıyor bi türlü, yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...