Samsung 5603 Menülerdeki Facebook simgesini 0.facebook.com adresine yonlendirme

Sponsorlu Bağlantılar

jumbox

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5603 Menülerdeki Facebook simgesini 0.facebook.com adresine yonlendirme
Samsung 2 sekmeli menu kullanıyorum burda facebook simgesi var bu facebook simgesine tıklayınca da m.facebook.com adresine bağlanıyor.

Tkfileexplorer ile hagi dosyanın içeriside bulurum bu ayarı ???
ben o adresi 0.facebook.com olaraak değiştirmek istiyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
Değiştirilmiyor diye biliyorum ben . Samsung s5230 kullanıyorum bende bu konudan şikayetçiyim gerçekten değiştirilmiyor . Adresi yazmayla uğraşıyoruz bide .

jumbox

Üye
    Konu Sahibi
tk ile turkcell in kaldırılmayan bi sürü şeyini kaldırdım daha keyifli oldu telefonum ama saçma bu iş

yani adresş değiştirmeyince her link tıklamasında da m.facebook.com açılıyor
bi çözümü olmalı diye düşüüyorum

Scofield™

Scofield™

Üye
Google den yeni widget yapımı hakk. bilgi edinip kendin yapmalısın bu konuya pek kafa yoracaklarını sanmıyorum kendin öğrenirsen hiç değilse kendine bir sürü yeni şeyler yaparsın...:oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
İyi aklıma getirdin maxidermirbilek widget yapsak daha iyi olur.

jumbox

Üye
    Konu Sahibi
:oke::oke::)

en azında widget yapmayı bilen bilirleri varmış

SAINT1

SAINT1

Üye
O da uğraştırıyor ya yok 1 dolar yatır pin numarası al samsung'a upload et sen uğraş onlar yayınlasın.

Paranoya

Paranoya

Üye
O da uğraştırıyor ya yok 1 dolar yatır pin numarası al samsung'a upload et sen uğraş onlar yayınlasın.

Yok ya o kadar zor değil . Daha denemedim ama şu paylaştığım widgetler arasında Facebook widgeti olanda var , widget dosyasının yanında bide HTML varya he işte onun uzantısını TXT yapın not defteri ile açın bakın bağlanacağı yer büyük ihtimalle yazıyodur onu 0.facebook.com yapın tamamdır .

emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşlar onun yerine wap profil ayarlarından homepage i 0.facebook.com yapın direk face e girsin :)

Paranoya

Paranoya

Üye
Ama o yol mutlaka başkalarınında aklına gelmiştir .

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
yer imlerine kaydet olsun bitsin..

SAINT1

SAINT1

Üye
yer imlerine kaydet olsun bitsin..
Bende öyle yapıyorum en basit yolu bu.
Ama ben varya en popüler telefonumuz diye samsung star'ı ana sayfasına koyupta kullanıcılarını yüz üstü bırakan bu samsung'un ...............................:off:

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
zaten iphone a geçicem bu gidişle :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Geç geç . Bende HTC düşünüyorum :D

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
parayı bulalımda almanyadaki dostlar ayarlayacak bişeyler...

Paranoya

Paranoya

Üye
Benimde Almanyada , Hollandada ve Fransada akrabalarım var kafama göre bişi bulursam getittircem buraya bitane .

Üst Alt