Samsung 5233 Wi-fi aldım videoyu buluyorum ama izle dediğimde bekleyip açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

schatz67

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5233 Wi-fi aldım videoyu buluyorum ama izle dediğimde bekleyip açmıyor
arkadaşlar 3 gün önce almış olduğum bu telefonun msn ayarlarını yaptım sorunsuz bağlanıyorum youtube içinde bolt tarayıcıyı kurdum youtubenin sitesine girebiliyorum ama videoyu oıynat dediğimde bekletiyor ama oynatmıyor..başka tarayıcılarda denedim sorun aynı ve başka siteler denedim yine izleyemedim sorun nedir..|-)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edicek biri yokmu :(

banu41

Üye
arkadım msn nasıl yukledın yardımcı olablırmısın????

murat_murat33

Üye
Arkadasim bolt seceneklere tikla en altta video ayarlari var onu yap once

chuckyclr

Üye
kardeş bolt ayarlarına nerden giriliyo

mehmet8747

Üye
kardeşim msn yi nerden indirdin bizede söyle yaaa

murat_murat33

Üye
öncelikle bolt ayarlar dediğim sol menüde preferences var ona tıklıyoruz. en alttada video settings, o soruyor izliyormusun, evetse ok diyorsun değilse next diyorsun yeni bir ayar yapıp soruyor.

msn e gelince herhangi bir .jar ile biten msn programı işini görür.

neyzenz

Üye
murat hocam bu bolt ayarlarını anlayamadım nerden yapıyoruz. şimdi siz 5233 ile internetten video izleyebiliyormusunuz.

hakan_hakanu

Üye
bende s5233w aldım aynı sorun bende yaşıyorum çok araştırdım malesef olmuyormuş. boşuna almışım.

emr44

Üye
arkadaşlar bende 5233 wifi var youtubeden bolt la cok guel bi şekilde video izlıorum bolt ayarlarından izlenıme evet diceksın galıba ama ben ayar yapmadım dırek acıldı.

muratgs777

Üye
arkadaslar bolt ayaraları nasıl yapıyoruz turkce anlata bılırmısınz

haluk__

Üye
arkadaşlar bolt ile video izlemek için yapmanız qerekenler:

Tarayıcıyı açın youtube qirin. Youtubede her hangi bir videoya tıklayın karşınıza bi doqrulama ekranı qelecek kutucuklarda yazan yazıyı qirdin kabul edildikten sonra:

ekranın sağ alt köşesinde MENU var menüye qirdikten sonra karşınıza bir ekran qelecek o qelen ekranın en alt kısmında VİDEO SETTİNGS yazacak tıkladıktan sonra ek bir sayfa olarak bir ayar sayfası qelecek karşınızda küçük bir ekran ve ingilizce yazılar olacak o küçük ekranda bulunan play tuşuna basın eğer video açılmadıysa aynı ekran karşınıza bir daha qelecek tekrar play tuşuna basın LOADİNG %100 olacak ve ekranda saçma çocukların oynadıqını qöreceksiniz buda artık youtube videolarını izleyebilirsiniz anlamına qelir ekranın sol alt kısmında CLOSE yi tıkladıqınız zman sizi ilk baştaki youtube sitesine yönlendirecek istediqiniz videoyu izleyebilirsiniz....

MSN olayına qelince eBuddy msn'i en yaygın msn dir google da aratıp bulabilir ve yükleyebilirsiniz ancak eBuddy den yararlanmak için bir eBuddy üyeliği qerekir zaten ilk açılışta karşınıza çıkacak yeni bir eBuddy hesabı oluştur die oradan hesabınızı oluşturup msn de yazışabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tek çözemediqim şey java ile nette qezinirken wifi işe yarammıo bi yerde okumuştum Turkcell Vodafone falan onları silersek ve müşteri hizmetlerinden abone iptalini istersek heralde wifi ile kullanılıomuş ama denemedim tavsiyede etmem.

yuchell89

yuchell89

Üye
bolt 1.62 yüklemelisin. otomatik olarak video ayarı yapıyor!!

eRDiiL

eRDiiL

Üye
Tek çözemediqim şey java ile nette qezinirken wifi işe yarammıo bi yerde okumuştum Turkcell Vodafone falan onları silersek ve müşteri hizmetlerinden abone iptalini istersek heralde wifi ile kullanılıomuş ama denemedim tavsiyede etmem.

nasıl yaramıyor anlamadım java tabanlı bir nete bağlanma programında gene wifi den bağlanıyor

tarayıcı profillerinde Turkcell Vodefone filan değil de bağlandığı wifi nin adı seçili dimi yoksa hep hattan bağlanmaya çalışabilir

berkinn

Üye
e buddy den msn e girmek istiyorum ama giremiyorum.sanırım ebuddy ilk başta hesap oluşturmak gerekiyor.ama nasıl oluşturulcağını bilmiyorm.yardım ederseniz çok sevinirim..

yuchell89

yuchell89

Üye
e buddy hesabım yok. kendi msnhesabımı ve şifresini girdim bağlandı ve msn e girdim. bende mi sorun var acaba=)

Üst Alt