Star wi-fi Da Video İzleme !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
    Konu Sahibi
Star wi-fi Da Video İzleme !
Arkadaşlar , wi-fi üzerinden hiç bir siteden hiç bir video izleyemedim . Diğer konularda Bolt , Opera Vb Programlardan Bahsediliyor . Opera 5 Ve Bolt Denedim. Yine izleyemiyorum. İzleyebilen arkadaşlar nasıl izlediklerini ve hangi sitelerden izlediklerini söylerlerse sevinirim. Şimdiden Tesekkurler (:(h)

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

abdullahaytekin

Üye
skyfireyi indir ordan herşeyi yuutupdan video facebuuktan video herşeyi izlersin ve tv izlersin saygılar

tree-g

tree-g

Üye
abdullahaytekin rica etsem bi download link i verebilirmisin?

maniac-boy05

maniac-boy05

Üye
skyfire sis uzantılı bi program nokia için yani bunun javası varda benmi bilmiyorum ???

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
    Konu Sahibi
abdullahaytekin arkadaşım , Kendin Kullanıyormusun Sorunusuz bi şekilde ?
Çünkü opera ve Bolta aynı şeyi dediler ve Açmadı
Birde Download Linki atarsan seviniriz :)

yantaletto

Üye
download linki atamaz çünkü skyfire sadece symbianlar için. samsunglara olmuyor, ben boltla youtubeden izleyebiliyorum, ama facebooktan hala izleyemedim

SAINT1

SAINT1

Üye
Opera mini 5 ile youtube'dan video izleyebiliyorsun ama bağzı videoları açmıyor yada bana sorunlu bir zamanda denk geldi bilmiyorum.
Video izlemek için ayarlardan vod ayarlarındada tarayıcı olarak bağlandığın modemi seçmen gerek böylece telefon kendi player'ında oynatıyor youtube videolarını sende tam ekran seyredebiliyorsun.

KarsiyakaSk

KarsiyakaSk

Üye
    Konu Sahibi
dediginiz ayarlar yapılı opera 5 ve bolt denememe rahmen hicbiri acmıyor :( Bi şeyde hatamı yapıyorum ?

--------------- Ekleme ---------------

Opera 5 Te Youtube Ta Watch Video ya tıklıyorum Medya Oynatıcı Açılıyoru Bağlantı kuruldu yazıyor ve video gelmeden Bağlantı Kurulamadı yazıyor. Çözümü Varmı ?

Opera 5 Te Youtube Ta Watch Video ya tıklıyorum Medya Oynatıcı Açılıyoru Bağlantı kuruldu yazıyor ve video gelmeden Bağlantı Kurulamadı yazıyor. Çözümü Varmı ?

tahamcd

Üye
yaa arkadaşım skyfire yükle diyosun nasıl yükliycegimizi söylesene star wifilere imkansız bişe skyfire ler sis dosyası star sa java ::D star lar sisi calısdırmaz ok oyüzden yok öle bişe video izleyemiyosunuz bende dahil yeni tel alcaz

SAINT1

SAINT1

Üye
dediginiz ayarlar yapılı opera 5 ve bolt denememe rahmen hicbiri acmıyor :( Bi şeyde hatamı yapıyorum ?

Bağlandığın modemin youtube'a girebilmesi için gerkeli ayarları yapılımı?
Modem ayarlarından olabilir.

duran0102

Üye
arkadaşım öncelikle ayarlara gir ordan uygulama ayarlarına gir ordanda vod var yani video oynatıcı ona gir wifi bağlantısını seç sonra bağzı sitelerden 3gp ve mp4 formatındaki videolari izleyebilirsin m.milliyet.com da mesela var ben normal tarayıcıdan izliyebiliyorum

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
arkadaşlar tek çare buyrun bakın :

hırçın kız

Üye
çoğu arkadaş wifi den youtube bağlandığında video izliyemiyorum diye yazmış ama ben izliyebiliyorumm..sadecee facebook tan video izleyemiyorum...

kakakukunay

Üye
arkadaşım hiç bişeye gerek yokki bende samsung star 5233 wifi aldım youtube simgesi vardır görürsn tıkla gir videoya tıklayınca bağlanılıyor diyor snra ara belleğe alınıyor %20 vs vs hemen açılıyor bu arada ben wifi den modeme bağlanıyorum öyle nete giriyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt