SAMSUNG 5233 STAR WI-FI mİ SAMSUNG 5233 STAR MI ???*

Sponsorlu Bağlantılar

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG 5233 STAR WI-FI mİ SAMSUNG 5233 STAR MI ???*
İyi akşamlar arkadaşlar Ben SAMSUNG 5233 STAR WI-FI mi aLsam yoksa SAMSUNG 5233 STAR mı Karasız kaldım 2 side aynı model ama bazıları Wifide sorun Oluyor dio Yardım edermisinz lütfen ???? 1 hafta içinde alıcam =)) Şimdiden Eyw

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen Yardım :(

pf Lütfen bakıN 1

ERENESER

Üye
Star wi fi almalısın ben s5233 aldım şimdi wifi modelini almadıgım için pişmanım

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Eminmisin kardeşim bi sorun olmaz demi Wf de ?

kwnchh

kwnchh

Üye
Uzun süredir olmasa bile Samsung Star kullanıcısıyım (5233 wi-fi) Gözünü kırpma al derim,fiyat - performans konusunda gerçekten başarılı sayılabilecek modeller arasında (ki satış rakamlarını kurcalarsan anlamak çok zor değil :))

Ama sana tavsiyem;herhangi bir işletim sistemine sahip olmadığını bilerek al eğer alacaksan ya da biraz daha yelpazeyi genişletmek gerekirse,cihazın tamamen Java tabanlı olduğunu ve (kullandığın cihaz yazdığına göre N73'müş) N73'e nazaran biraz daha kısıtlanacağını bilerek al derim ben.

Birde internet ağırlıklı olsun diyorsan al,çünkü sana sağlayacağı tek avantaj internet olacaktır muhtemelen (N73 ile kıyaslayarak söyledim bunları)..

rose34

rose34

Üye
tabiki s5233 wifi almalısın

muratrap

muratrap

Üye
fiyat önemli değilse wifi al

batu190594

Üye
50tl lik bir fark icinse tabiki wi-fi cünkü bende onu kullanıyorum

ceza.1905

ceza.1905

Üye
wifi tabi 50tl sorun olmaz heralde

yuchell89

yuchell89

Üye
tabi ki wifi!! hergün wifi ye bağlanıyorum. bolt la istediğin siteye pc denmiş gibi bağlanabiliyorsun. hiçbir sorun yok. fiyatı biraz düşündürüyordu ancak aldıktan sonra fazlasıyla hakkını verdiğini düşünüyorum

Hyper123

Üye
    Konu Sahibi
Kesin Wifi alıorum :D eyw arkadaşlar x)

Ya Bolt Filan Bu konularda acemiyim eğer bi sorunum Filan olursa Size nasıl ulaşa bilirim ??

djbreaky

Üye
5603 samsung star 3g

SAINT1

SAINT1

Üye
Yaz buralara bir yerlere yardımcı oluruz ama önce arama butonunu kullan arayıpda bulamadığın birşey olursa yazarsın herkes elinden geldiğince yardımcı olur.Wi-Fi'den şaşma :D

dorlion86

Üye
ben bu telefonun wifilisini almak istiyorum; yanlız birkaç sorum olucak
1-office dosyalarını açıyor mu(pdf,word,excel,powerpoint)
2-navigasyon programı yüklenebilir mi veya ovi map kullanışlı mı
3-bu telefonun bir de tv lisi çıktı.bu özellik wifili olan telefonlara yüklenebilir mi
4-msn den görüntülü konuşma değil de, normal konuşma yapabilir miyiz,yoksa sadece msn i yazışma için mi kullanabiliriz.
5-veya Nokia 5800 Xpress Music mi almalıyım;ama gönlüm samsung 5233 wifi den yana...(çok şey kaybedermiyim)
beni bu sorular hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler.:heyo:

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
tabikide wifi sorun yok bende var.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
soruya bak :D wifi kullancaksan wifi alcan kullanmicaksan normalini

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
o yüzden demio wifi da sorun var demşler arkadaşa

bucuk

Üye
ben gecen çok kelepire denk getirdm 18 ay telpadan garantili orjinal samsun s5233w star acayip memenunum alana hayrlı olsn 240 a aldm:))

SAINT1

SAINT1

Üye
Only Wi-Fi :oke:

Üst Alt