Merhaba arkadaşlar samsung wave almayı düşünüyorum.
Diğer konulara baktım video ve dokunmatik vs. özellikleri baya iyi diyorlar.Orasını anladım.
Foto çekimi idare eder diyorlar bi n97 kadar çekebilirmi foto kalitesi?
ve galaxy s deki uygulamar buna olurmu ..
yada başka telefon öneririmisinz
N97 kadar çekebilir mi demeyelim onu şöyle değiştireyim acaba n97 wave kadar kaliteli foto çekebilir mi ?Arkadaşım 5mp kamera çözünürlüğü seni yanıltmasın diğer 5mp telefonlarla arasında çok fark var kıyaslanacak gibi değil videosu hd olduğu gibi çektiği fotoalrda hd kalitesinde
Galaxy S android , Samsung wave bada platformunu kullanıyor ikisinin sistemi farklı ama sana şu kadarını söyleyim iphonedeki uygulamaların ve oyunların aynısı bir süre sonra samsung wave içinde de olabiliyor need for speed shift, real football 2010, her of sparta serisi, asphalt 5, brothers in arms, nova, gangstar vs............. ve birçok uygulama bada içinde yapılıyor inan duygusal konuşmuyorum böyle giderse bada bir kaç yıl içinde ios, android gibi güçlü ve zengin içeriğe sahip bir platforma sahip olacak daha şimdiden toplamda 1600 lerde oyun ve uygulama oldu ocak ayında 2000 i geçmesi çok büyük ihtimal
diğer yönlerini övmeye bile gerek yok işlemci hızındaki gücü, bataryası, tasarımı , ekranı, media player yeteneği daha neler var neler