Samsun s8500 Wave Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Samsun s8500 Wave Hakkında
Merhaba arkadaşlar samsung wave almayı düşünüyorum.

Diğer konulara baktım video ve dokunmatik vs. özellikleri baya iyi diyorlar.Orasını anladım.

Foto çekimi idare eder diyorlar bi n97 kadar çekebilirmi foto kalitesi?

ve galaxy s deki uygulamar buna olurmu ..

yada başka telefon öneririmisinz

N97 kadar çekebilir mi demeyelim onu şöyle değiştireyim acaba n97 wave kadar kaliteli foto çekebilir mi ?Arkadaşım 5mp kamera çözünürlüğü seni yanıltmasın diğer 5mp telefonlarla arasında çok fark var kıyaslanacak gibi değil videosu hd olduğu gibi çektiği fotoalrda hd kalitesinde

Galaxy S android , Samsung wave bada platformunu kullanıyor ikisinin sistemi farklı ama sana şu kadarını söyleyim iphonedeki uygulamaların ve oyunların aynısı bir süre sonra samsung wave içinde de olabiliyor need for speed shift, real football 2010, her of sparta serisi, asphalt 5, brothers in arms, nova, gangstar vs............. ve birçok uygulama bada içinde yapılıyor inan duygusal konuşmuyorum böyle giderse bada bir kaç yıl içinde ios, android gibi güçlü ve zengin içeriğe sahip bir platforma sahip olacak daha şimdiden toplamda 1600 lerde oyun ve uygulama oldu ocak ayında 2000 i geçmesi çok büyük ihtimal

diğer yönlerini övmeye bile gerek yok işlemci hızındaki gücü, bataryası, tasarımı , ekranı, media player yeteneği daha neler var neler

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler.

Heralde sende var telefon şuana kadar ne gibi aksilikler yaşadın ?

Cevabın için teşekkürler.

Heralde sende var telefon şuana kadar ne gibi aksilikler yaşadın ?

evet yıllarca nokia kullandıktan sonra bu telefonu kullanmaya başladım ve çok memnunum her telefonda olduğu gibi bu telefonun bazı serilerinde de hata olabiliyor onun içinde telefonu alırken incelersin kamerasını açarsın gerekirse yanında beyaz bi kağıt götür sonuçta para veriyorsun çektiğin fotoda pembelik varsa o cihazı alma ekranınada bakarsın herhangi bir leke ya da başka bi şey var mı diye.. şimdiye kadar internet forum sitelerinde sadece iki kişide duydum bu sorunu ekranda leke sorunu var diye 3. de sen olma diye dikkat edersin youtube den samsung wave yaz çekilen amatör videolara ya da googleden çekilen amatör fotolara bak hayranlığın daha da artacak

tek eksik yanı müşteri ilişkilerini hiç beğenmiyorum samsung Türkiye nin

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim.

forever wave.... cok saglam telefon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...