Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun i8320 vodafone h1 kullanan varsa bi bakabilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aksuoglu
Üye
Konu Sahibi
Samsun i8320 vodafone h1 kullanan varsa bi bakabilir mi?
Samsun i8320 vodafone h1 kullanan yada bilen arkadaşlar bu telefon hakkında ne söyleyebilirsiniz? 200 tl 16 gb modeli , orjinal türkçe modeli alayımmı dersiniz? Sıfır ürün. Kapıda ödemede var. Şimdikten teşekkürler...
ibrahim19100
Üye
ben şu an kullanıyorum.orjinal işletim sistemi limo.çok karısık ben kullanamadım.bide fazla uygulama v.s yok.bende android 2.3.7 kurdurdum.öyle kullanıyorum.ama tabi orjinal sistemi olmadıgı bazı sıkıntıları var.şarjı 1 gün gidiyo mesela.ama kamerası olsun videosu olsun çok güzel.HD video çekebiliyosun.HD oyunları oynayabiliyosun.yani yok yok diyebilirim.ama tek sıkıntısı şarj ömrü.1500 Mah.batarya var neden bu kadar çabuk bitiyo anlam veremiyorum.
incitemfm
Üye
1gun zaten normal
yargıç267
Üye
sıfır samsung i8320 istenirse android 2.3.7 cyanogen plus yüklenir..hiçbir hata yok..yüzde yüz stabil...çalışmayan özellik fonksiyon yok...250 tl..istanbul içi elden teslimat yapılabilir... 0544 808 27 59
hunter41
Üye
bu telefonu orhjinal sürümü ile kullandım kamerası ve dokunmatıgı cok guzell fiyatına göre cok ucuz.İstersen android sürümüde atılabılıyor seçim sana kalmış