aga_06
Üye
-
Konu Sahibi
-
g sürümüne olmuyor, sadece SGS2_i9100 için.Hocam çalışan çalışmayan özellikler neler stabil güzel hızlı çoklu pencere iyide g sürümü için olurmu? açıklık getirsen
Rocker hocam siz bu romu yükledikten sonra kilit çalıştımı onu soracaktım..? ve de romdan memnunmusunuz?
eskiden omega rom kullanıcı değildim ama bu romda telefonun altını üstüne getirdim bende daha yaratıcı bi hava durumu widget ı aradım fakat.yalnızca transparan arka planla stock romdaki hava durumu widget ı var. :/ya bu omega rom larda hava durumlu saat widgeti var ya eskiden güneşli filan oluyodu bunda yok sadece saat var eskisi gibi yapabiliyor muyuz ?
v20 ile ne fark var aralarında ?
v21 kullanıyordum. Bu sürüme geçmek istedim. Lakin telefon samsung yazısında kaldı. Yükleyemedim yani. Nasıl yükleneceğini tam olarak anlatabilir misiniz ?
hocam romu kurmuşsunuz sanırım. bi sorum olcak beni yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğimden ve v23 ten sonra bi rom gelirse beklentilerimizi nerelerde tutmamız gerektiği hakkında bi fikrim olsun diye soruyorum v20 ile bu rom arasında çok fark var mı ?
Yükledim yine olumsuz. Biftor yükledim mecburen.ayni sekilde ikinci kez yukle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?