Şampiyon belli :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyon belli :)
:naughty:

Noks

Noks

Üye
wave II alsaydım bi kere bile demedim :D

furkant

furkant

Üye
Kardeşi kardeşe düşman etmişler.. Ayıp :ehe

gs01

Üye
ağırlık farkı felan demişler videoda ama bende dahil wave II kullanırken kimsenin kolunun agrıdıgını görmedim agırlıktan dolayı :)) bana göre wavenin üstün yanı samoled olması waveII nin üstün yanı ise ekranının büyük olması. bu da tercih yapabilme imkanı sağlıyo. onun haricinde yaşasın wave serisi diyorum :D

muhbar

muhbar

Üye
    Konu Sahibi
Wave'im benim canım benim canım benim :)

nidforspid

nidforspid

Üye
wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!

nidforspid

nidforspid

Üye
bu arada iphone 4 ü mwc de yılın teli seçmiişler!

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar şampiyon wave 1 çünkü bu telefonların birbirinden farklı öz yok aynı öz karşılaştırınca wave 1 üsütn geliyor,wave 2 de ekran bennim için önemli derseniz ona lafım yok ama karşılaştırma dogru yani,birde samsungun stratejisini kim yapıyosa harbi iyi yapıyor,ekran büyütüp amoledi kaldırdı,eger wave 2 amoled olsaydı wave 1 satılmazdı bence ama hiç deilse ekranı büyütüp lcd yapalım dediler ,yani samsungun ledi falan bittği yok ,mantıklı olmak lazım!zaten galaxy s 2 de samoled plus var,yani waven artık üretilmiyo haberleri çıktı daha milletin wave 1 de hevesi kalmışken ve ardından hemen ekranı büyük ve lcdli wave2yi çıkardı ve wave 2nin mwc de tanıtılmamasının sebebide bence waven satışı durdu haberleri ,yani wave 2 nin kaderini böylece wave 1 belirledi ,ben mesela badadan mahrum kalan görmedim,gelsede alsak diyen görmedim çünkü samsung bu açığı hemen kapattı ,wave 723 dısında ama o ayrı konu,büyük strateji samsung bravo!bada bir iki yıla süper sistem olcak ve bence android ve iosa kafa tutcak,iyimser deyilim gidişat bunu gösteriyor!

ganster86

Üye
1 yıl sonra badanın hali bugünkü android olacağına inanıyorum.

gs01

Üye
wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!

wave 1 bulamayıp wave 2 alanlar bana göre azınlıktadır. neden dersen kimisi büyük ekran sever kimisinin de wave 2 tip olarak daha hoşuna gitmişte olabilir. bunun gibi göreceli kavramlar etkili bu konuda. wave 1 samoled ile kaliteli ekrana sahip olabilir ama wave 2 nin ekranıda bu fayata alınabilecek en iyi ekranlardan. ayrıca parası kısıtlı olanlarda olabilir onun için wave 2 almış olabilirler. burda wave 1 i kötülemiyorum samoled ile elbette üstün yanı var ama sizin bu söyleminiz sanki wave 2 kullananları aşagılar gibi olmuş ''wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!'' :megafon:

mavrick

mavrick

Üye
wave 1 bulamayıp wave 2 alanlar bana göre azınlıktadır. neden dersen kimisi büyük ekran sever kimisinin de wave 2 tip olarak daha hoşuna gitmişte olabilir. bunun gibi göreceli kavramlar etkili bu konuda. wave 1 samoled ile kaliteli ekrana sahip olabilir ama wave 2 nin ekranıda bu fayata alınabilecek en iyi ekranlardan. ayrıca parası kısıtlı olanlarda olabilir onun için wave 2 almış olabilirler. burda wave 1 i kötülemiyorum samoled ile elbette üstün yanı var ama sizin bu söyleminiz sanki wave 2 kullananları aşagılar gibi olmuş ''wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!'' :megafon:

forumda yazanlar bunlar ,yani gercekler ! ustune niye alindin :naughty:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
açıkçasını söyleek gerekirse ekranı büyük olan seviyorum iki telefonda vardı önümdeama diğeri üstün geldi bnm için.

gs01

Üye
forumda yazanlar bunlar ,yani gercekler ! ustune niye alindin :naughty:

tüm wave kullanıcıları bu forumda gibi bir iddian varsa o zaman derim ki tamam forumda böyle yazıyo böyledir. ama tüm wave kullanıcılarının bu forumda olması gibi bir ihtimal üzerinden yola çıkıpta geneli böyledir şöyledir diyen zihniyete lafım olamaz :islik saygılar.

nidforspid

nidforspid

Üye

tamam bak senin hosuna tipi ve ekrani gitmis ama bu forumda ekranin kalitesine onem veren daha fazla,azinliktir senin yorumun bende ole dusunsem bu yorumu yazmazdim

mavrick

mavrick

Üye
tüm wave kullanıcıları bu forumda gibi bir iddian varsa o zaman derim ki tamam forumda böyle yazıyo böyledir. ama tüm wave kullanıcılarının bu forumda olması gibi bir ihtimal üzerinden yola çıkıpta geneli böyledir şöyledir diyen zihniyete lafım olamaz :islik saygılar.

sen neye gore azinlik diyosun dostum onu kanitlada bende haklisin diyim,ben hic deyilse forumdaki yazanlari ornek aldim :naughty:

gs01

Üye
tamam bak senin hosuna tipi ve ekrani gitmis ama bu forumda ekranin kalitesine onem veren daha fazla,azinliktir senin yorumun bende ole dusunsem bu yorumu yazmazdim

benim takıldıgım nokta hakaret eder gibi bir söylemde bulunman. yanlış anlamışta olabilirim ama bana öyle geldi küçük görme tarzı olmuş. yanlış anlaşıldıysa affola. ama bu forumun genelinde var benim wavem seninkini döver, öper, agız burun kırar gibi tartışmalar. nokiacılara laf atıyoruz aşırı fanatikler diye ama wavesi olan diğer waveli ilede tartışabiliyo. hakikaten kardeşi kardeşe düşman ettiler samsunga da burdan :bann: :ehe

samsungmaina arkadaşım demek istedigim sen sadece bu forumu baz alıp konuşuyosun şu forumda 200 bilemedin 300 wave kullanan vardır atıyorum tabi. fakat dünyada milyonlarca wave kullanıcısı var onun için forumu baz alarak tüm wave kullanıcılar şöyledir böyledir gibi bir genelleme yapmak yanlış olur diyorum. ki zaten bende belirttim wave 1 ekran olarak üstündür dedim buna itiraz yok ama wave 1 kullanıcılarından bazılarının wave 2 kullanıcılarını azarlar, aşagılar gibi konuşması benim gücüme gidiyo. sonuçta ikiside wave ve insanların kalbini bu yüzden kırmaya gerek yok. aşagılar gibi alaya da gerek yok. umarım anlatabilmişimdir derdimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...