wave II alsaydım bi kere bile demedim![]()

Aynı karşılaştırmayı biz Youtube üzerinden değilde, gerçek olarak yaptık. Bende iyi ki Wave2 almışım diyorum![]()

) bana göre wavenin üstün yanı samoled olması waveII nin üstün yanı ise ekranının büyük olması. bu da tercih yapabilme imkanı sağlıyo. onun haricinde yaşasın wave serisi diyorum 
mwc de varmıydı ya i4 hiç görmedim.bu arada iphone 4 ü mwc de yılın teli seçmiişler!
wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!

wave 1 bulamayıp wave 2 alanlar bana göre azınlıktadır. neden dersen kimisi büyük ekran sever kimisinin de wave 2 tip olarak daha hoşuna gitmişte olabilir. bunun gibi göreceli kavramlar etkili bu konuda. wave 1 samoled ile kaliteli ekrana sahip olabilir ama wave 2 nin ekranıda bu fayata alınabilecek en iyi ekranlardan. ayrıca parası kısıtlı olanlarda olabilir onun için wave 2 almış olabilirler. burda wave 1 i kötülemiyorum samoled ile elbette üstün yanı var ama sizin bu söyleminiz sanki wave 2 kullananları aşagılar gibi olmuş ''wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!''![]()

forumda yazanlar bunlar ,yani gercekler ! ustune niye alindin![]()
saygılar.wave 1 bulamayıp wave 2 alanlar bana göre azınlıktadır. neden dersen kimisi büyük ekran sever kimisinin de wave 2 tip olarak daha hoşuna gitmişte olabilir. bunun gibi göreceli kavramlar etkili bu konuda. wave 1 samoled ile kaliteli ekrana sahip olabilir ama wave 2 nin ekranıda bu fayata alınabilecek en iyi ekranlardan. ayrıca parası kısıtlı olanlarda olabilir onun için wave 2 almış olabilirler. burda wave 1 i kötülemiyorum samoled ile elbette üstün yanı var ama sizin bu söyleminiz sanki wave 2 kullananları aşagılar gibi olmuş ''wave 2 yi tercih eden arkadaşların çoğu wave 1 bulamadıkları için olmuştur,bunu unutmayalım!''![]()
tüm wave kullanıcıları bu forumda gibi bir iddian varsa o zaman derim ki tamam forumda böyle yazıyo böyledir. ama tüm wave kullanıcılarının bu forumda olması gibi bir ihtimal üzerinden yola çıkıpta geneli böyledir şöyledir diyen zihniyete lafım olamazsaygılar.

tamam bak senin hosuna tipi ve ekrani gitmis ama bu forumda ekranin kalitesine onem veren daha fazla,azinliktir senin yorumun bende ole dusunsem bu yorumu yazmazdim