yorum yok.. :ehe
canturgay Üye ihtirazz ediyorummm.. resimde fotomontaj var.....ben kimseye öptüm demem hele bi erkeğe....
sublieutenant Üye +18 de değil bu heee, +22 Resmen insanı cezbediyor.... güselmiş, yayında emeği geçen arkadaşlara selamlar fakat burada başrolü kim oynuyo, figüran kim oluyo??
+18 de değil bu heee, +22 Resmen insanı cezbediyor.... güselmiş, yayında emeği geçen arkadaşlara selamlar fakat burada başrolü kim oynuyo, figüran kim oluyo??
canturgay Üye sublieutenant' Alıntı: +18 de değil bu heee, +22 Resmen insanı cezbediyor.... güselmiş, yayında emeği geçen arkadaşlara selamlar fakat burada başrolü kim oynuyo, figüran kim oluyo?? Genişletmek için tıkla ... eywalah kardeşş.. esas oğlan benim salih te öyle takılıyorrr işteee....
sublieutenant' Alıntı: +18 de değil bu heee, +22 Resmen insanı cezbediyor.... güselmiş, yayında emeği geçen arkadaşlara selamlar fakat burada başrolü kim oynuyo, figüran kim oluyo?? Genişletmek için tıkla ... eywalah kardeşş.. esas oğlan benim salih te öyle takılıyorrr işteee....
canturgay Üye mservank' Alıntı: canturgay o sözler senin değildir değil mi? Genişletmek için tıkla ... başta ki salih öptüm kısmı hariç .., hepsi bana aittir...
mservank' Alıntı: canturgay o sözler senin değildir değil mi? Genişletmek için tıkla ... başta ki salih öptüm kısmı hariç .., hepsi bana aittir...
canturgay Üye mservank' Alıntı: hmm çok ayıp Genişletmek için tıkla ... buralar özel yerler olduğundan biraz rahat davranmışımm... bi de erkek erkeğe olunca bu tarz konuşmalar kaçınılmazz oluyor..
mservank' Alıntı: hmm çok ayıp Genişletmek için tıkla ... buralar özel yerler olduğundan biraz rahat davranmışımm... bi de erkek erkeğe olunca bu tarz konuşmalar kaçınılmazz oluyor..