Salih + Adem / Forumda Ahkam Kesmenin - Üstünlük Taslamanın Sınırları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih + Adem / Forumda Ahkam Kesmenin - Üstünlük Taslamanın Sınırları
Bu gibi konularla yönetimi rahatsız etmiyorum ve olayı özel yollardan çözüp kapatıyorum ancak bu seferkini üst yönetim bilsin istedim.

Salih gereksizlere bir konu açtı:
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...ni-arayanlar-grubunu-devredecegim-295243.html

Hayatın anlamını arayanlar grubunu devredeceğim..
Meraklı ve istekli arkadaşlara duyurulur..
Burada Catty bir üstteki üyenin kullandığı ifadenin aynısını kullanarak
İstersen alabilirim Salihcim :)
Dedi.
"Salihcim" kelimesinden de ":)" ifadesinden de anlaşılmaktadır ki bu mesaj son derece iyiniyetli bir şekilde yazıldı.

Cevaben Salih Paşa:
Ancak aktif, tarafsız, tanıdığım ve güvendiğim birine devredebilirim

Yukarıda da dediğim gibi, herşey tadında güzel Aktif, bilinçli ve aklı başında bir üye istiyorum.
dedi.

Bu soğuk, sert ve haddi aşan (zira kişinin tarafsızlığı, bilinci ve aklı başındalığı hakkında menfi bir yorum yapılmaktadır) mesaja Catty cevaben:
Bak Salihcim, cevap verirken , hayır veya evet seçeneklerini kullan , bizim aklımızın başında mı değil mi , sen seçemezsin bunu ,tarafsız olup olmanızı da ...
Cevap verirken laf sokma
Hata bizdeki senin olan birşeyi istiyoruz!
İyi forumlar
dedi.

Bana kalırsa bu mesaj Catty gibi light bir mesaj. Çok daha sert bir cevap da verilebilirdi. Buraya kadar bir sorun yok.

Ancak Salih bu mesajı şikâyet etti
Şikayet Edenin Sebebi: "haddini aşıyor"
ve kankası Fairy'e de özelden şikâyette bulundu ve konuya şunu yazdı:
Cevap nizamidir, haddini aşan arkadaşın mesajı şikayet edildi, seviyesine düşmeyeceğim.. Cevabı oku ve çıldır, umrumda değil..

--------------- Ekleme ---------------

Grup fairy e devredilmiştir.İlginize teşekkürler :locked:

Fairy konuyu Salih'in isteği üzerine kilitledi ve Catty'e uygunsuz konuşmadan 3 puan verdi ve ceza puanları dolan Catty 1 hafta yasaklandı.

Bu olay olurken işteydim; olayı görüyor ancak müdahale edemiyordum. Şans eseri Fairy şikâyeti kapatmamıştı ve bir şey yazmamıştı.

Fairy'e özel mesaj attım:

P:
CEza?
Catty neden ceza aldı?
F:
Cevap : CEza?
Emrediyor 3 uyarı puanı verdım 1 haftalığına daha öncede uyarı verildiği için banlandı
P:
Praetor' Alıntı:
Burcucuğum canım benim!..
İki gözüm!..

Haklı haksız her şeyi geçtim! Emretmenin cezalandırılacağı nerede yazıyor???

Catty emir mi etmiş?
Salih:
Praetor' Alıntı:
Ancak aktif, tarafsız, tanıdığım ve güvendiğim birine devredebilirim
Salih cevaben bunu demiş. Ne demektir? Sen aktif değilsin / Sen tarafsız değilsin/ Sen güvendiğim biri değilsin / Tanıdığım biri değilsin........

Catty ne demiş?
Bak Salihcim, cevap verirken , hayır veya evet seçeneklerini kullan , bizim aklımızın başında mı değil mi , sen seçemezsin bunu ,tarafsız olup olmanızı da ...
Cevap verirken laf sokma
Hata bizdeki senin olan birşeyi istiyoruz!
İyi forumlar
Bunun neresi cezalandırılacak mesaj?
Adam haklı!..
Salih o cevabı bana verse ben çok daha sert ama kurallar dahilinde bir mesaj döşerdim.
Salih adama resmen laf sokuyor. Tarafsız olmadığını söyleyerek adeta iftira atıyor adama.

Takıldık bir çocuğun peşine sonumuz hayır ola yahu... Tamam Salih'i seviyorsun bayılıyorsun ok! Ama olacak bir şey değil şu ceza...

F:
Kaldır o zaman atacım banı. Ben cattyıde çok sevıyorum.Valla taraf tutmadım ceza verirken. Hani konuşma uslubuna aykırı geldi bana. Ama kaldır sen banı bende verdiğim uyarıyı geri alıp özür dileyeceğim

P:
Sen özür dileme. Zaten şikâyet açık kalmış. Ben müdahale etmiş gibi oldum. Senin için de sorun yoksa sorun halloldu...
F:
yok canım sorun yok.
Ben de cezayı geri alarak Salih'in şikâyetini cevapladım:
Mesajda hiçbir sorun yok. Kimin tarafsız kimin taraflı olduğuna karar verme mercii kim peki?.. Catty adlı üye iyiniyetli bir şekilde yazdığı mesaja verilen sert cevaba karşı üslup ve terbiye sınırları dahilinde kendini savunmuştur. Herhangi bir sorun yok.
Sonra konuya şu notu düştüm:
Olayda haddini aşan bir durum bulunmamakta olduğundan şikâyet edilen üye Catty'e herhangi bir ceza verilmedi.
Herkesin konuşma hakkı ve cevap hakkı bulunmaktadır. Cevaplar da genel olarak verildiği kimsenin üslubundaki sertliğe göre sertleşebilmektedir.
Ancak hiç kimsenin haddini aşmaması gerekmektedir.
Tüm üyelerimizin bilgisine.

Salih Paşa benim bu mesajımı şikâyet ederek şunu yazdı:
sidik yarışı...
Salih'in bu saygısız ve kendini forumun, admini geçtim sahibi sanan tavırları ne zaman son bulacak merak ediyorum.
Şikâyeti şöyle cevaplandırdım:
Bu saygısızlığın neticesinde 3 uyarı puanı aldın Salih. Nereye kadar devam edeceksin buna merak ediyorum...

Bilginize arkadaşlar.

Ozan

Ozan

Admin
Salih e ve Burcu ya yönelttigin mesajlar, Salih e olan uyarı ve savunmalar gayet yerinde Atacım ..

Catty banı geri alınması dogru karar ..

Burcu dan uyarı yetkisini en kısa zamanda alalım kategori yöneticisi mantıgını oturtalım basvuruları almaya baslıyoruz yarından itibaren

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Salih e ve Burcu ya yönelttigin mesajlar, Salih e olan uyarı ve savunmalar gayet yerinde Atacım ..

Catty banı geri alınması dogru karar ..

Burcu dan uyarı yetkisini en kısa zamanda alalım kategori yöneticisi mantıgını oturtalım basvuruları almaya baslıyoruz yarından itibaren

Ban yetkisinin bizden başka kimsede olmaması daha uygun olur. Hem kararların objektiliği açısından, hem de böyle sorunlar yaşamayız.

Ata'nın yaptığı eylemlere söyleyecek bir şey yok, hepsi doğru tabiki. :oke:

Bu arada Ozan unutmasan geçenlerde bahsettiğim siyah tema işini, koy 2. bir tema beyaz olmasın yeter. Gözlerim gidiyor foruma 10 dk girsem. Pazartesiye kadar yine 2 günde bir ancak uğrarım foruma, pazartesi son final ve kurtuluyoruz.

Zaten döküldük, hiç beklemediğim şekilde geliyor sonuçlar...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih'in şikâyeti ve aldığı cevap aşağıdadır arkadaşlar.

şu homo sexuel arkadaş kadar olamadınız sn. praetor..! Size edecek hiç bir şey yok, o bile barışmak için adım atıyor, siz artık kime yaranmaya çalışıyorsunuz, kime tiyatro oynuyorsunuz bilmiyorum.. Bu arkadaşın bu konuşma tarzı uygunsuzdur, cezası kaldırılmışsa bu adalet diyen kişininin yanılgısıdır. Ben bu sitede böyle düşük seviyede yöneticiler görmekten gayet üzgün durumdayım, iyi çalışmalar.. Sidik yarışına devam etmek için 3 puan daha verebilirsiniz sn. avukat..
Praetor
Kapatıldı
12/01/2010 @ 10:45
1 hafta yasaklandınız. Tekrarında 1 ay tekrarında süresiz yasaklanacaksınız.

Sonrasında " 'limon Ata " şeklinde bir sahte kullanıcı adı aldı Salih.
Sahte zira e-posta adresi de avatar da profil ismi de aynı, mesajı da nicki de tarafıma gönderme yapıyordu.
Fake nick kullanmaktan 'limon Ata adlı nicki süresiz yasakladım, imzayı sildim, elim değmişken üye adını da değiştirdim.
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: Kelek Limon
Bilginize arkadaşlar.

Ozan

Ozan

Admin
Kelek Limon :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlığa Adem'i de eklemek zorunda kaldım gelen bir şikâyet üzerine:

Bilal'im niye bazı insanlar dün b.ktular bugün koktular acaba. Meydanı fazla mı boş gördüler sence.
Bazı yönetici bozuntuları. Sanki IMF'yi yönetiyorlar anasını satiim :ehe
Yok yaw kim ne diyebilir bana :pro: :D
Bazı konulara bakıyorum "yönetici" bir girmiş, sinirlendirmeyin kapatırım konuyu, biri girmiş ben bu forumda ne söylesem olay olur. Bu ne yaw, ne sanırlar acaba kendilerini. Tövbee..
MaxiCep.Com - Profil bilgileri: Catty

Bir de bu adam özel üyemiz...

Bu mesajlar hepimizi ilgilendiriyor. Siz ne dersiniz? Ne yapılmalı?.. Bana kalırsa profiline nedenine dair not düşüp 1 ay banlayalım. (Mesela kacaksevgilim adlı üyeye Hasan tarafından "yöneticiye" hakaret sebebiyle 1 ay ceza verilmişti, kaldı ki bu hepimize sövüyor herkesin ortasında).

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kendilerini mükemmel sanıyorlar galiba.. Sallayın gitsin, ikisi de olmasa olur. Adem banlanmalı, sınırını çok aştı. Başka bir üye böyle davransa çoktan banlamıştık, aynısını artık Adem'e de yapmalıyız; ve bence 'özel üye' rütbesi bile artık fazla ona.. Bir sitenin özel üyesi sitenin yöneticisine böyle ithamlarda bulunamaz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Adem değil miydi ben ha yöneticiyim ha değilim diyen, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Özel üyeden ziyade, söylediklerinin hesabını ceza ile ödemeli. 1. olarak b.k semiş üstü kapalı küfüre girmez mi bu? Ya da uygunsuz konuşma diyelim. 2. olarak da yöneticilere hakaret var.

Nerden tutsam elimde kalıyor...

Ozan

Ozan

Admin
Adem' i 2 hafta süreyle banlıyorum yöneticilere hakaretten .
Devamında sitede gelir gelmez bilemem ama sonucta üye olarak devam edecek, özel üyeligi haketmedigini daha önce söylemistim hala yüzsüzlük yapıp böyle konusuyor . Uyarımızı da yaptık bizim sorunumuz degil ki her ikisine de Hasan ın dedigi gibi ihtiyaç yok artık görevlerini onursuz bir şekilde doldurdular ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geri geleceğini sanmam artık hayırlısı...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pılasa gidebilir :kıskıs:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gitsin de nereye giderse gitsin.

Bu arada, laptop alacaktım kendime ama para yetmedi. :D Gittim bir Asus Eee PC aldım, gerçi sınav zamanı da geldi ama en azından istediğim an sitede olabileceğim.. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun vatanımıza. :D

Ozan

Ozan

Admin
Gitsin de nereye giderse gitsin.

Bu arada, laptop alacaktım kendime ama para yetmedi. :D Gittim bir Asus Eee PC aldım, gerçi sınav zamanı da geldi ama en azından istediğim an sitede olabileceğim.. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun vatanımıza. :D
Hayırlı olsun EEE PC daha temiz iş :)
Güle güle kullan

Internet sıkıntın yok demi Hasanım ?=

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yok Ozan'ım. Alır almaz, 24 saatlik kullanım yüklettim ilk başta, çok iyi olmasa da hızı idare eder. Forumda işlem yaparken biraz yavaş ama an geldi mi öyle bir hızlanıyor ki..

Bu arada, site hızı reklamsız iyi sayılır. Ziyaretçi veya normal üye olarak giriş yaptığımda dumur ediyor beni internet. :D

Ozan

Ozan

Admin
Google kasmaz aslında ama EEE PC nin performansı düşük modda ise, scriptlerden dolayı islemci kullanımı artacaktır .. Herşey bir script nihayetinde

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Performansı nasıl yükseltiliyor ki ayarı var mı?

Ozan

Ozan

Admin
Saatin orada bir simgesi var high performance mode vs. gibi modlar var seçebiliyorsun. Auto Mode var mesela yüke göre islemciye yükleniyor pc ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eee super hybrid Engine diyor ama.. Neyse kurcalamayayım şimdi, Adana'ya gidince aklını alırım bilgisayarın.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih'in yasaklanaması az önce sistemimiz tarafından kaldırılmıştır.
Gelir gelmez TuRkiShCowboy'un profiline, kendisine verilen selam sonrası yazdığı yazı aşağıdaki gibidir:

Tarafımca profiline aşağıdaki not düşülmüştür.
Salih adlı üyemiz tüm uyarılarımıza rağmen yönetime terbiye ve saygı sınırlarını aşan göndermeler yapmayı sürdürmüş sonrasında 1 hafta süreyle yasaklanmıştır. Ancak buna rağmen hâlâ yönetime göndermeler yapmayı sürdürmüş, dahası bunu herkesin görebileceği ortak bir alanda küfür ederek yapmış olduğundan tarafımca 1 ay süreyle yasaklanmıştır.
Tekrarında süresiz gönderilecektir.
Bilginize.

Dümbük - Peze/venk demektir; bunu da kendisi çok iyi bilmektedir zira arşivde bulunan bir konuda kendisiyle yaptığım bir konuşmada
forumda dümbük diyene süresiz ceza vermek ağır değil mi
demişti, bunun üzerine kendisine dümbüğün anlamını söyledim. Bilmiyorduk öğrenmiş olduk, sağolasın demişti. Meraklısı varsa arşivden bulup çıkartabilirim.

Geldiği gibi gitti...
Bilginize arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...