Praetor
Emekli Yönetici
Salih + Adem / Forumda Ahkam Kesmenin - Üstünlük Taslamanın Sınırları
Bu gibi konularla yönetimi rahatsız etmiyorum ve olayı özel yollardan çözüp kapatıyorum ancak bu seferkini üst yönetim bilsin istedim.
Salih gereksizlere bir konu açtı:
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...ni-arayanlar-grubunu-devredecegim-295243.html
"Salihcim" kelimesinden de "
" ifadesinden de anlaşılmaktadır ki bu mesaj son derece iyiniyetli bir şekilde yazıldı.
Cevaben Salih Paşa:
Bu soğuk, sert ve haddi aşan (zira kişinin tarafsızlığı, bilinci ve aklı başındalığı hakkında menfi bir yorum yapılmaktadır) mesaja Catty cevaben:
Bana kalırsa bu mesaj Catty gibi light bir mesaj. Çok daha sert bir cevap da verilebilirdi. Buraya kadar bir sorun yok.
Ancak Salih bu mesajı şikâyet etti
Fairy konuyu Salih'in isteği üzerine kilitledi ve Catty'e uygunsuz konuşmadan 3 puan verdi ve ceza puanları dolan Catty 1 hafta yasaklandı.
Bu olay olurken işteydim; olayı görüyor ancak müdahale edemiyordum. Şans eseri Fairy şikâyeti kapatmamıştı ve bir şey yazmamıştı.
Fairy'e özel mesaj attım:
P:
F:
Salih Paşa benim bu mesajımı şikâyet ederek şunu yazdı:
Şikâyeti şöyle cevaplandırdım:
Bilginize arkadaşlar.
Salih gereksizlere bir konu açtı:
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...ni-arayanlar-grubunu-devredecegim-295243.html
Burada Catty bir üstteki üyenin kullandığı ifadenin aynısını kullanarakHayatın anlamını arayanlar grubunu devredeceğim..
Meraklı ve istekli arkadaşlara duyurulur..
Dedi.İstersen alabilirim Salihcim![]()
"Salihcim" kelimesinden de "
" ifadesinden de anlaşılmaktadır ki bu mesaj son derece iyiniyetli bir şekilde yazıldı.Cevaben Salih Paşa:
dedi.Ancak aktif, tarafsız, tanıdığım ve güvendiğim birine devredebilirim
Yukarıda da dediğim gibi, herşey tadında güzel Aktif, bilinçli ve aklı başında bir üye istiyorum.
Bu soğuk, sert ve haddi aşan (zira kişinin tarafsızlığı, bilinci ve aklı başındalığı hakkında menfi bir yorum yapılmaktadır) mesaja Catty cevaben:
dedi.Bak Salihcim, cevap verirken , hayır veya evet seçeneklerini kullan , bizim aklımızın başında mı değil mi , sen seçemezsin bunu ,tarafsız olup olmanızı da ...
Cevap verirken laf sokma
Hata bizdeki senin olan birşeyi istiyoruz!
İyi forumlar
Bana kalırsa bu mesaj Catty gibi light bir mesaj. Çok daha sert bir cevap da verilebilirdi. Buraya kadar bir sorun yok.
Ancak Salih bu mesajı şikâyet etti
ve kankası Fairy'e de özelden şikâyette bulundu ve konuya şunu yazdı:Şikayet Edenin Sebebi: "haddini aşıyor"
Cevap nizamidir, haddini aşan arkadaşın mesajı şikayet edildi, seviyesine düşmeyeceğim.. Cevabı oku ve çıldır, umrumda değil..
--------------- Ekleme ---------------
Grup fairy e devredilmiştir.İlginize teşekkürler![]()
Fairy konuyu Salih'in isteği üzerine kilitledi ve Catty'e uygunsuz konuşmadan 3 puan verdi ve ceza puanları dolan Catty 1 hafta yasaklandı.
Bu olay olurken işteydim; olayı görüyor ancak müdahale edemiyordum. Şans eseri Fairy şikâyeti kapatmamıştı ve bir şey yazmamıştı.
Fairy'e özel mesaj attım:
P:
F:CEza?
Catty neden ceza aldı?
P:Cevap : CEza?
Emrediyor 3 uyarı puanı verdım 1 haftalığına daha öncede uyarı verildiği için banlandı
Praetor' Alıntı:Burcucuğum canım benim!..
İki gözüm!..
Haklı haksız her şeyi geçtim! Emretmenin cezalandırılacağı nerede yazıyor???
Catty emir mi etmiş?
Salih:
Praetor' Alıntı:Salih cevaben bunu demiş. Ne demektir? Sen aktif değilsin / Sen tarafsız değilsin/ Sen güvendiğim biri değilsin / Tanıdığım biri değilsin........Ancak aktif, tarafsız, tanıdığım ve güvendiğim birine devredebilirim
Catty ne demiş?
Bunun neresi cezalandırılacak mesaj?Bak Salihcim, cevap verirken , hayır veya evet seçeneklerini kullan , bizim aklımızın başında mı değil mi , sen seçemezsin bunu ,tarafsız olup olmanızı da ...
Cevap verirken laf sokma
Hata bizdeki senin olan birşeyi istiyoruz!
İyi forumlar
Adam haklı!..
Salih o cevabı bana verse ben çok daha sert ama kurallar dahilinde bir mesaj döşerdim.
Salih adama resmen laf sokuyor. Tarafsız olmadığını söyleyerek adeta iftira atıyor adama.
Takıldık bir çocuğun peşine sonumuz hayır ola yahu... Tamam Salih'i seviyorsun bayılıyorsun ok! Ama olacak bir şey değil şu ceza...
F:
P:Cevap : CEza?
Kaldır o zaman atacım banı. Ben cattyıde çok sevıyorum.Valla taraf tutmadım ceza verirken. Hani konuşma uslubuna aykırı geldi bana. Ama kaldır sen banı bende verdiğim uyarıyı geri alıp özür dileyeceğim
F:Cevap : CEza?
Sen özür dileme. Zaten şikâyet açık kalmış. Ben müdahale etmiş gibi oldum. Senin için de sorun yoksa sorun halloldu...
Ben de cezayı geri alarak Salih'in şikâyetini cevapladım:Cevap : CEza?
yok canım sorun yok.
Sonra konuya şu notu düştüm:Mesajda hiçbir sorun yok. Kimin tarafsız kimin taraflı olduğuna karar verme mercii kim peki?.. Catty adlı üye iyiniyetli bir şekilde yazdığı mesaja verilen sert cevaba karşı üslup ve terbiye sınırları dahilinde kendini savunmuştur. Herhangi bir sorun yok.
Olayda haddini aşan bir durum bulunmamakta olduğundan şikâyet edilen üye Catty'e herhangi bir ceza verilmedi.
Herkesin konuşma hakkı ve cevap hakkı bulunmaktadır. Cevaplar da genel olarak verildiği kimsenin üslubundaki sertliğe göre sertleşebilmektedir.
Ancak hiç kimsenin haddini aşmaması gerekmektedir.
Tüm üyelerimizin bilgisine.
Salih Paşa benim bu mesajımı şikâyet ederek şunu yazdı:
Salih'in bu saygısız ve kendini forumun, admini geçtim sahibi sanan tavırları ne zaman son bulacak merak ediyorum.sidik yarışı...
Şikâyeti şöyle cevaplandırdım:
Bu saygısızlığın neticesinde 3 uyarı puanı aldın Salih. Nereye kadar devam edeceksin buna merak ediyorum...
Bilginize arkadaşlar.