"Salı Pazarı"na maç engeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
"Salı Pazarı"na maç engeli
Kadıköy'deki "Salı Pazarı", Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı dolayısıyla bugün kurulmadı.

Kadıköy Belediye Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında salı günleri Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığı maçlarla ilgili alınan kararlar çerçevesinde her salı kurulan pazarda bugün tezgahlar açılmadı. Uygulamanın pazarcılar tarafından bilinmesine rağmen, uygulamayı unutan bazı Kadıköylüler'in alışveriş amacıyla pazar yerine geldikleri, pazarın olmadığını görünce geri döndükleri öğrenildi.

Bu arada, "Salı Pazarı"nın taşınacağı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesince Fikirtepe'de kurulan pazar yerinin, daha önce ekim ayının ikinci yarısından sonra faaliyete geçeceğinin bildirildiği hatırlatılarak, gelecek hafta salı günü pazarın nereye kurulacağının henüz netlik kazanmadığı ifade edildi.

omayra

Üye
Çok gıcık bir durum! Bana ne ki milletin maçından! Ben haftalık sebzemi meyvemi alamazsam, bütün hafta ne yiyeceğim?! kışlık hazırlıklarımı yapmak için alışveriş yapamazsam, sonra da havalar aniden soğur sebze meyve fiyatları artarsa, kim verecek bunun hesabını hııı?!

Erkeklerin futbol merakı sınır tanımıyor!

Benim tocamla yaptığım bir sözleşmem var, zat-ı muhterem tam bir futbol canavarı olduğu için, aramızda anlaşma yaptık önüne gelen her maçı izlememesi için :)

handful1907

handful1907

Üye
maçla pazarın ne alakası var maç 21:45 de pazar zaten o saatte kapanıyo
yuh ya yuh... bir fenerbahçeli olarak bu olayı kınıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ben Bir Fenerbahçeliyim ama çok saçma.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok gıcık bir durum! Bana ne ki milletin maçından! Ben haftalık sebzemi meyvemi alamazsam, bütün hafta ne yiyeceğim?! kışlık hazırlıklarımı yapmak için alışveriş yapamazsam, sonra da havalar aniden soğur sebze meyve fiyatları artarsa, kim verecek bunun hesabını hııı?!

Dava açın idare mahkemesinde :ehe
İnsan Hakları Mahkemesine kadar yolunuz var, savunmanız güzel görünüyor :ehe

Bu arada o salı pazarının yarattığı kaos dillere destan! İstanbul Anadolu yakasının en kilit noktalarından birinde o pazarın kurulmasının mantığını hiç anlamıyorum!.. Resmen insanlık ayıbı bir rezillik çıkıyor ortaya salı günleri Kadıköy'de...
Zaten (İstanbul için konuşuyorum) markette manavda meyve-sebze hem taze hem de ucuz olarak bulunabilmesine rağmen pazar kurulması mantığını da kafam almıyor!
O pazarın kurulduğu sokaklardaki evde yangın çıksa ne olacak? Durumu çok acil bir hasta olsa? Mahşer yerine acil durum araçları nasıl girecek?..
Yürünmesi imkansız bir kalabalık, bağıran çağıran pazarcılar, sokaklara atılan çöpler...
Pazar bana iyi şeyler ifade etmiyor.
Daha 2 hafta önce pazarda kara çarşaflı iki kadın(kamufule amaçlı giyinmişlerdi bence) tarafından annemin çantası açıldı, az kalsın cüzdanı çalınıyordu.
Pazarlara karşıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...