sakız duvarı...
dreamgirls Üye omayra' Alıntı: İğrenç! Arttıran var mı? Genişletmek için tıkla ... vaaaaaaaaarrr... iğrenç... iğrenç... iğrenç... ipiğrenç
omayra' Alıntı: İğrenç! Arttıran var mı? Genişletmek için tıkla ... vaaaaaaaaarrr... iğrenç... iğrenç... iğrenç... ipiğrenç
Anıl Umut Emekli Yönetici duvarda bayağı bi naneli sakız var iğrenç ötesi ,iğrençlikte son nokta, dehşet ,mehşet, vahşet
Nazy Üye FerreT' Alıntı: Millet duvara yapıştırdıktan sonra tekrar çiğniyormudur acaba Genişletmek için tıkla ... Yok bee okadarda iğrenç olamazlar.... hala bakıyorum ıyyyy hala iğreniyorum nerden bulmuş bu resmi
FerreT' Alıntı: Millet duvara yapıştırdıktan sonra tekrar çiğniyormudur acaba Genişletmek için tıkla ... Yok bee okadarda iğrenç olamazlar.... hala bakıyorum ıyyyy hala iğreniyorum nerden bulmuş bu resmi
dreamgirls Üye dreamboys69' Alıntı: hep böyle bir ev düşlerim,dua ederim hep böyle bir evim olsun diye Genişletmek için tıkla ... aklından bile geçirme tatlım...
dreamboys69' Alıntı: hep böyle bir ev düşlerim,dua ederim hep böyle bir evim olsun diye Genişletmek için tıkla ... aklından bile geçirme tatlım...