sakın sony xperia go telefon almayın

Sponsorlu Bağlantılar

nahrub

Üye
    Konu Sahibi
sakın sony xperia go telefon almayın
sony xperia go cihazını reklamlarına bakıp hızlıal dan aldım almaz olaydım.aldığımın 3. günü çalışma masamdan yere düştü sert bir düşüşte değildi.(şimdiye kadar çok telefon elimden düştü o yüzden tecrübeliyim hiç birine birşey olmadı) ama bu reklamlarına aldanıp dayanıklı ve su geçirmez telefon ekranın çatladığını gördüm.tabi hemen hızlıala msj attım garantisi biziz demişlerdi telefonu almadan önce sorduğumda.
Gönderin dediler.kargo yapıp gönderdim 1. hafta ses yok msj attım serviste dediler.2. hafta ses yok yine aradım serviste dediler.ya sabır deyip bekledim her halde ekranı değiştiriyorlar dedim.3. haftanın sonunda telefonunuz gönderildi diye mesaj atmışlar.sevindim yapıp gönderiyorlar diye.kargom elime ulaştı.kutuyu açmamla hayallerimin yıkılması bir oldu.telefonu hiç bir işlem yapmadan sadece bir not koyarak geri göndermişler.
Notta aynen şu yazıyor.inceleme sonunda ekranın dokunmatiği çatlamıştır 140 TL değişim ücreti vardır.yav kardeşim ben zaten bunu biliyorum neden bana yapmadan geri gönderdiniz insan bir sorar onay alır ona göre yapar veya yapmadan geri gönderir.Kısacası sony xperia go aldığıma bin pişmanım sakın reklamlarına aldanıp almayın.2.side hızlıalın garantisine güvenip elektronik ürün almayın.daha ilk taksidin günü bile gelmedi.

MrExpert

MrExpert

Üye
Servis konusunda kötüymüş ona birşey diyemeyiz ama "Telefonu düşürdüm ekranı kırıldı sakın almayın" demek saçma olur masadan düşürdüm demişsin ama kırıldı düşürmenin yükseği olmaz düştüğü ve ekranın çarptığı açıya bağlı kimisi 5. kattan düşürür kırılmaz kimisi sehpadan düşürür kırılır senin telefon çerçeve üstüne düşmüştür ve kırılmıştır bunun yüzünden telefonu suçlayamayız.

• Beğen
Tepkiler: ishak388
ishak388

ishak388

Üye
samsung dan başka alınmaz :hmmm :oke: şikayet et onları

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iphone 5 al stressiz başın :D

MaxipmaN

Üye
sony ve noki alınmaz

fk555897

fk555897

Üye
Böyle bir durumda telefona yüklenmek biraz yanlış olur. Servis'de sorun var.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
evet servis konusunda bütün firmaların teknik servisleri insanı gıcık ediyor adamı dinden imandan çıkarttırcaklar yaw

fingerback5

fingerback5

Üye
Kapla felan kullansan belki kirilmazdi gecmis olsun.

erkan811

Üye
Telefonu düşürüp kirdiginiz zaman hiç bir servis yapmaz zaten bu gayet normal çünkü bu bir kullanıcı hatasıdir kimseyi suclayamassiniz

nahrub

Üye
    Konu Sahibi
ben reklamlarını izleyip dayanıklı diye aldım link eklememe izin yok ama sony xperi go kendi sitesinde ki reklamı masadan düşüyor ve su dolu havuza atıyor hiç bir şey olmuyor topa bağlayıp maç yapıyorlar toprağı eşip gömüyorlar.daha bunun gibi yanıltıcı reklamlara aldanıp aldım.xperia go diye google yazarsanız sizlerde izlersiniz bu reklamları.birde benim tepkim hızlıal çok duyarsız ve ilgisiz davrandı ona kızdım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geçmiş olsun diyelim. Ama satan firma ve yanıltıcı reklam sizi mağdur etti ise tüketici mahkemelerine baş vurun.

Xelord

Xelord

Üye
ben reklamlarını izleyip dayanıklı diye aldım link eklememe izin yok ama sony xperi go kendi sitesinde ki reklamı masadan düşüyor ve su dolu havuza atıyor hiç bir şey olmuyor topa bağlayıp maç yapıyorlar toprağı eşip gömüyorlar.daha bunun gibi yanıltıcı reklamlara aldanıp aldım.xperia go diye google yazarsanız sizlerde izlersiniz bu reklamları.birde benim tepkim hızlıal çok duyarsız ve ilgisiz davrandı ona kızdım.

Hacı o video sıradan vatandaşların çektiği bir şey altına sony imzasını atmıyor evet bu böyle bu telefona bir şey olmaz topa bağlayıp maç yapın demiyor.

- - - Eklendi - - -

Bu arada geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: erkan811

nahrub

Üye
    Konu Sahibi
sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-go/
bu sitede yayınlanan filmi izlerseniz masadan düşüyor köpek ağzına alıp götürüyor bütün bunları izleyip dayanıklı diye aldım.hatayı ben sony yetkili servis garantisi olan yerden almamakla yaptım hızlıal da muhattap olacak kimse bulamaıyorum.paralel ithalatmış ve hızlıalın garantisinde oluyormuş

EmReRoĞlU

Üye
Kardeşim yumuşak bir şekilde düştüğüne emin misin ?

LimePie

LimePie

Üye
yok ya sony telefonum hiç olmadı nasipse olmayacak işim olmaz samsung and iphone number one :oke:

Üst Alt