sakal ve bıyık hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
....

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben 16 yaşındayım ve yüzüm de daha bir tüy bile yok vücudumda tüy varma ama bir tek sakal ve bıyığım yok ne yapmalıyım

Al bi traş takımı.
Günlük köpüklü traş ol en fazla 2 aya güzel bi sakala ve bıyığa sahip olursun. :ehe
Tabi bi süre sonra bıkarsın

- - - Eklendi - - -

bana da yardımcı olun yaş 14 ama sakal mı desem tüy mü desem bilmiyorum ama güneşte belli oluyor, jilet veya makineyle alsam mı bilmiyorum :hmmm ayrıca bıyıklarımı her hafta makineyle alıyorum baya bi çıkıyor :ehe

Makine olmaz. Günlük jilet ile al. 1 aya baban gibi sakalın olur. Tecrübeliyim :ehe

paradox07

paradox07

Üye
Uğur milleti kandırma olum ya :) uğur a inanmayın :) eni vici vokke makina ile alırsan daha geç çıkar sakalların.daha geç değil de çıkması gerektiği zamanda çıkar.jilet de sadece biraz daha erken çıkmasına yarıyor bildiğim kadarıyla.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben de 16 yaşındyım babam geçende çağırdı traş olurken dedi bıyıklar yavaş yavaş çıkıyo traş edeyim seni dedi oldum traş ama hala sert çıkmıyo :d:

Tuvalet Pompası

Üye
ben de 16 yaşındyım babam geçende çağırdı traş olurken dedi bıyıklar yavaş yavaş çıkıyo traş edeyim seni dedi oldum traş ama hala sert çıkmıyo :d:

Seninkiler bozukmuş.

paradox07

paradox07

Üye
Pompa pampaaaa :zuhaha:

night_jack

night_jack

Üye
24 yaşındayım,şebnem ferahtan'' benim adım orman ''şarkısı her çalışın da tüylerim diken diken oluyor.

Turan

Turan

Üye
Aman hiç çıkmasın. Tatile giderken makinemi almayı unuttum. Favoriler çok değişik şekiller almayı başladı, kendimi kurtadam gibi hissediyorum :D

Tatile gittim 1 haftalığına halamların yazlığına hafiften favori vardı oraya giderken.Tatil bitti eve döndüğümde kendimi tanıyamadım :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
benim 21 yasinda cikti simdi hala cok degil :D

night_jack

night_jack

Üye
Benim sakalımla bıyığım birşleşmedi zaten bir çok yerinde halen boşluk var ama yıllarca öyle kalmıyacağından,fırça gibi olur ilerliyen zamanda.

evren991

evren991

Üye
Çıkar çıkar takma kafana :)bıkarsın çıkınca da.

Üst Alt