doctorrr
Üye
abi sen 30 una merdiven dayamışsın orman gibi olması lazım suratınınşükür bende seyrek çıkıyo![]()

abi sen 30 una merdiven dayamışsın orman gibi olması lazım suratınınşükür bende seyrek çıkıyo![]()

Bende çıkıyor ve traş olmak zorunda kalıyorum okulda çok sıkıntı bir kere disipline de uymak zorundayız..Yaşım da daha 17![]()

azcık çenede biraz yanaklarda var arasıra pis durmasın diye kesiyorumBende çıkıyor ve traş olmak zorunda kalıyorum okulda çok sıkıntı bir kere disipline de uymak zorundayız..Yaşım da daha 17![]()

Sıkınti isler vallahi billahi ugrasmamak gerekiyor ama bakim da onemli
benHic sorma koselik de iydir![]()
soyaçekim 
18 yasinda nasil sakaliniz yok ya vur jileti yasanmaz oyle![]()
konuyu açan arkadaşım görüyorsun ki bir kişi hariç kimse sakal ve bıyık çıkmasından hoşnut değil
umarım ikna olmuşsundur 
eni,çocuğu gaza getirmekonuyu açan arkadaşım görüyorsun ki bir kişi hariç kimse sakal ve bıyık çıkmasından hoşnut değil
umarım ikna olmuşsundur
![]()
ben 16 yaşındayım ve yüzüm de daha bir tüy bile yok vücudumda tüy varma ama bir tek sakal ve bıyığım yok ne yapmalıyım
ikna oldum
- - - Eklendi - - -
aslında pek tüysüz falan değilim tüysüz derken yanak kısmını kastetmiştim bıyığım var çenemde de biraz var yaklaşık bir aydır sadece bıyık ve çeneme jilet vuruyorum zizce hala vurmalımıyım
kaptan mağara adamıııııAman hiç çıkmasın. Tatile giderken makinemi almayı unuttum. Favoriler çok değişik şekiller almayı başladı, kendimi kurtadam gibi hissediyorum![]()

Jilet biraz fayda sağlıyor ama 
al eline mach 3 bi tane 3 traş sonrası sakalını görrJilet hiç bir şekilde fayda sağlamaz. Keşke çıkmasa![]()