sakal ve bıyık hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
sakal ve bıyık hakkında
ben 16 yaşındayım ve yüzüm de daha bir tüy bile yok vücudumda tüy varma ama bir tek sakal ve bıyığım yok ne yapmalıyım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ne güzel işte hiçbirşey yapma :D

• Beğen
Tepkiler: dready112
paradox07

paradox07

Üye
salla ya dert etme.hatta çıkmadığına dua et.çıktığında ha bire kesmek zorunda kalıyosun.ben 21 yaşındayım,adam akıllı sakallarım geçen yıl mı ne çıkmıştı tam anlamıyla.çıkmasın diye dua ediyodum ya.şimdi fazla zamanın olmuyo,kesemiyorsun hacı gibi dolaşıyon ortalıkta.çok kötü bi duygu :'(

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 35 TC 1923
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
....

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
yav nasıl dert etmeyeyim yaşıtlarımın sakalı belgrat ormanı gibi olmuş ben de daha bir tüy bile yok lütfen yardım edin acaba jilet vursam gelir mi

- - - Eklendi - - -

ne dersiniz :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
16 yaşındasın işte köse olursan askerde haftada 1 kere tıraş olursun ne güzel takma kafana çıkar çıktıktan sonrada of keşke çıkmasa hiç dersin

paradox07

paradox07

Üye
yav nasıl dert etmeyeyim yaşıtlarımın sakalı belgrat ormanı gibi olmuş ben de daha bir tüy bile yok lütfen yardım edin acaba jilet vursam gelir mi

- - - Eklendi - - -

ne dersiniz :hmmm

la sakın öyle bi şey yapma ya.bırak çıkmasın.bak herkes sana bi şey yapma diyo.jilet vurursun,çıkarsa sonra keşke vurmasaydım dersin.benden söylemesi.benim de sakallarım yeni olarak yaklaşık 18 yaşımda falan çıkmaya başladı.tam olarak da 20 de çıktı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
18 yaşındayım bıyıklarım normal derecede var ama sakallarım fazla yok ve hala hiç jilet vurmadım acaba vurmam mı lazım köse olmamak için ?

paradox07

paradox07

Üye
18 yaşındayım bıyıklarım normal derecede var ama sakallarım fazla yok ve hala hiç jilet vurmadım acaba vurmam mı lazım köse olmamak için ?

bence vurmana gerek yok ama için rahat etmeyecekse bi kaç defa vurabilirsin.konuyu açan arkadaş vurmasın ha daha yaşı erken :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

kose olmak doğuştan gelen birşeydir. Sonradan yapılandırılmaz. Ayrıca sadece sakal ve bıyık çıkmaması kose olunduğu anlamına gelmez. Kose birinin vücudunda saçı hariç hiçbir yerinde kıl çıkmaz. Senin sakallar rahatsız etmiyorsa dursun derim ben karışma simdilik :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

bence vurmana gerek yok ama için rahat etmeyecekse bi kaç defa vurabilirsin.konuyu açan arkadaş vurmasın ha daha yaşı erken :)

Yapma yav

- - - Eklendi - - -

Yani vurmassam köse olabilir miyim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kose olmak doğuştan gelen birşeydir. Sonradan yapılandırılmaz. Ayrıca sadece sakal ve bıyık çıkmaması kose olunduğu anlamına gelmez. Kose birinin vücudunda saçı hariç hiçbir yerinde kıl çıkmaz. Senin sakallar rahatsız etmiyorsa dursun derim ben karışma simdilik

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kose olmak doğuştan gelen birşeydir. Sonradan yapılandırılmaz. Ayrıca sadece sakal ve bıyık çıkmaması kose olunduğu anlamına gelmez. Kose birinin vücudunda saçı hariç hiçbir yerinde kıl çıkmaz. Senin sakallar rahatsız etmiyorsa dursun derim ben karışma simdilik

Tamam sağolasin

Mert

Mert

Üye
Aman hiç çıkmasın. Tatile giderken makinemi almayı unuttum. Favoriler çok değişik şekiller almayı başladı, kendimi kurtadam gibi hissediyorum :D

ismail

ismail

Üye
hiç gerek yok çıkmasıını hiç istemedim ancak çenemde çıkıyo :(

yarox

yarox

Üye
Ben 15 yaşınayım bıktım artık kardeşim sakın jilet milet vuruyım deme sonra pişman olursun sakala bıyığa özenme :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hiç Dert Etmeyin Bende Çıkıyor
Keşke Çıkmasaymış :D

El-CD

El-CD

Üye
şükür bende seyrek çıkıyo :ehe

Üst Alt