Diyorum ki önemli olan şekli değil. Yüzünün her yerinde çıkması gerekmez. Sünnet üzere uzat şekline takılmasın yani
Samimi bir arkadaşım da sakal uzattı. Sadece cenesinde gür çıkıyor yanlar zayıf ama cenedeki sakal 10cm kadar uzun. Kısacası sakal is olsun gösteriş olsun diye uzatilmaz. Peygamber efendimizin emri olduğu için uzatilir.
Geçmiş olsun kardeşim, yine de çok üzme kendini kader işte ölen ile olanın önüne geçilemiyor maalesef. Maazallah daha vahim sonuçlarla da neticelenebilirdi.
Geçmiş olsun kardeşim, yine de çok üzme kendini kader işte ölen ile olanın önüne geçilemiyor maalesef. Maazallah daha vahim sonuçlarla da neticelenebilirdi.
bendede aynı oldu 20 li yaşlara girince sakalllar tamamen çıktı elleme düzenli tıraşını ol değişik veya kimyasal sakal çıkarıcı kullanma çıkacaktır bn şimdi hacılar gibi geziyorum 3cm sakal var rahat kışın iyi oluyoda
Ben 17 yaşındayım. Benimde çenemde var. Genel olarak yüzümde çıkmasını bende istiyorum ama sonra kim kesmekle uğraşacak. Bu arada abilerime şunu da sorayım: şu ana kadar hep makine ile tıraş oldum. Yazın makinesiz kesmeyi düşünüyorum da ilk olarak kendim jiletle mi tıraş olayım yoksa bir berber de ustura mı vurdurayım?