Şaka maka Tatil Bitti Yarın Okul Var...

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye

Lisede böyle iseniz üniyi kazanırsanız finallerde ne yapacaksınız :D

:D

Ayarlı o :pro:

Şaka bi yana anadolu teknik lisesi okuyorum adam akıllı eğitim yok yemin ederim 4 yıl edebiyat görmeme rağmen ders işlenmedi bile en basit örneği :D Bu yıl sözelden gireceğim.Sayısal zaten vasat.Şimdiki kafam olsa yemin ederim giderdim düze geçerdim sözele... :(

-Emre

-Emre

Üye
Ben de Aol okuyorum fizik ve Proje var yarın hadi proje neyse de fizik cidden grck =(

-Emre

-Emre

Üye
Anadolu Öğretmen Lisesi

Akıncı

Akıncı

Üye
1,5 hafta sonra yatışa geçecem

Revengeful

Emekli Yönetici

:D

Ayarlı o :pro:

Şaka bi yana anadolu teknik lisesi okuyorum adam akıllı eğitim yok yemin ederim 4 yıl edebiyat görmeme rağmen ders işlenmedi bile en basit örneği :D Bu yıl sözelden gireceğim.Sayısal zaten vasat.Şimdiki kafam olsa yemin ederim giderdim düze geçerdim sözele... :(
Sözel mezunu olup ne yapmayı düşünüyorsun ? Ben sözel mezunuyum ama ingilizce iktisat öğrenciyim. Yani işim gücüm sayısal şeyler.. İyi ki de öyle..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Okulda tek sevmediğim şey ingilizce dersi yoksa süper :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Yazın Ekonomi ve Yazılım-Bilgisayar mühendisliklikleri ile ilgilide sertifika almaya çalışacağım..

- - - Eklendi - - -

Sonra ver elini Litvanya :ehe Yurt dışında okumaya gidecem :ehe

Legendary.

Legendary.

Üye
Sayısalı sevmem.Yapamıyorum daha doğrusu.. Sözel ile iyi bir yere gidemem evet haklısın. 350den yukarı almadığım sürece. Şuan zzten net bişey yok aklımda.Bu sene iyi bi yer olmazsa gitmem.Seneye oturur daha çok çalışırım ve kafamda oturur herşey. :hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Yazın Ekonomi ve Yazılım-Bilgisayar mühendisliklikleri ile ilgilide sertifika almaya çalışacağım..

- - - Eklendi - - -

Sonra ver elini Litvanya :ehe Yurt dışında okumaya gidecem :ehe

Rüyanda bile Bilgisayarla uğraşmak istiyorsan Yazılım veya Weble uğraş Rüyanda bile kod yazarsın :D Bence bulaşma rüyamda bile web sitesi yazıyorum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yazilim miyendizligini dusunebilirsin aga ;) devlet olarak bir tek firat universitesinde var eger ingilizcen iyiyse eya cok gelistirirsen 2 yil elazigda okuyup sonra ameikadaki anlasmali universiteye gidersin ;)