:hmmm
MrExpert Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ben daha Mart'a kadar tatildeyim Genişletmek için tıkla ... ????
Revengeful Emekli Yönetici MrExpert' Alıntı: ???? Genişletmek için tıkla ... Üniversite.. 1,5-2 ay tatil
Mert Üye İlk defa yaz tatili gelsin istemiyorum. Zamanda sıkışıp sonsuza kadar 11. sınıf okumak istiyorum
MrExpert Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: İlk defa yaz tatili gelsin istemiyorum. Zamanda sıkışıp sonsuza kadar 11. sınıf okumak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 11 sıkıyor biraz...
Mert' Alıntı: İlk defa yaz tatili gelsin istemiyorum. Zamanda sıkışıp sonsuza kadar 11. sınıf okumak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 11 sıkıyor biraz...
Mert Üye MrExpert' Alıntı: 11 sıkıyor biraz... Genişletmek için tıkla ... Yeter ki 12. sınıftaki sınavdan uzak kalayım
MrExpert' Alıntı: 11 sıkıyor biraz... Genişletmek için tıkla ... Yeter ki 12. sınıftaki sınavdan uzak kalayım
Amaru Shady Üye Metin' Alıntı: 11 çok sıkıcı - - - Eklendi - - - en güzeli 10'du ya Genişletmek için tıkla ... 12 daha güzel
Metin' Alıntı: 11 çok sıkıcı - - - Eklendi - - - en güzeli 10'du ya Genişletmek için tıkla ... 12 daha güzel