Sahurda Davulcuyu Pompalıyla Vurdular !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sahurda Davulcuyu Pompalıyla Vurdular !
İZMİR’de sahurda davul çalan Efe Coşar’a (20), önceki gece bir evden pompalıyla ateş edildi. Kolundan hafif yaralanan Coşar, cep telefonuyla durumu polise bildirdi. Tedavisinin ardından polis merkezine götürülen Efe Coşar, davul çaldığı sırada silah sesi duyduğunu ve kolundan yaralandığını fark ettiğini ancak kendisine ateş eden kişiyi göremediğini söyledi.

Salihyet

Salihyet

Üye
İzmire bak seen :naughty:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adamı rahatsız etmiş demekki :ehe

SucX

SucX

Üye
Şaşırmadım açıkçası
Buradada davulcu geçerken yukardan çöp atıyorlar herife :blink:

aLone

aLone

Üye
izmirin neresinde acaba ?

researcher

Üye
bizim buranın davulcuları oyle bi calıyor ki arabaların alarmları otuyor...:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Farkında değiller ne kadar büyük bi günah işlediklerinin.Şimdi o adam kaç kişiyi uyandırıp sevap kazandıracaktı.Adam engel oldu vurdu.O kadar insanın sevabı günah oldu ve hanesine yazıldı :ehe Tebrikler :ehe

Cynical

Cynical

Üye
Hiç şaşırmadım. Sahur saat 5'te olmasına rağmen saat 2'de gelir, hiçbir ahenk olmadan sanki açık tribünde gibi bangır bangır davul çalar, yaptığın gürültü ile çalıştırmadık araba alarmı yada havlatmadık köpek bırakmaz, bir mani bile okumaya zahmet etmez, ama her iftar vakti para istemeye gelirsen kurşun da sıkarlar, çöp de atarlar...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiç şaşırmadım. Sahur saat 5'te olmasına rağmen saat 2'de gelir, hiçbir ahenk olmadan sanki açık tribünde gibi bangır bangır davul çalar, yaptığın gürültü ile çalıştırmadık araba alarmı yada havlatmadık köpek bırakmaz, bir mani bile okumaya zahmet etmez, ama her iftar vakti para istemeye gelirsen kurşun da sıkarlar, çöp de atarlar...

:ehe:ehe:ehe doğru gece 2 gibi geliolar:ehe

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
vay be:naughty:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Şaşırmadım açıkçası
Buradada davulcu geçerken yukardan çöp atıyorlar herife :blink:
yuh artık
Aslında yazdıkları çok dogru ben Ramazan da Adıyamana geldim babam bir şirkette çalışıyorda
Davulcaular hiç bir ahenk olmadan dümdüz gerçekten maçtaymış gibi saçma sapan çalıyorlar
:ehe:ehe:ehe doğru gece 2 gibi geliolar:ehe
2de geliyorlarda güzel çalmıyorlarki

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Burası Türkiye dedirten bir haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...